עבור לתוכן

האם יש טעם לשדרג Athlon 1GHz ?

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני עובד על AMD Athlon 1GHz

640MB SD-RAM 133MHz

Asus A7V

האם יש טעם לשדרג את המערכת הזו ?

פורסם

איזה וינדוס?

למה מטרת המחשב?

יאיר :hi:

פורסם

640 SDRAM לא מספיק היום ?! :o

פורסם

לא ראיתי את ה-0 , חשבתי שזה 64 :-[

פורסם

תלוי בתקציב שלך אם אין למחשב חדש בכמה חודשים הקרובים (כמו לרובנו), אז אני ממליץ לשדרג אבל תקשיב לי מניסיון שדרוג זה פתרון אחרון כשכל השאר נכשל. אבל זה נורא חשוב מהי מטרת המחשב אם זה מוזיקה אז אם תעבוד על ווינדוס 98 לא אמורה להיות בעיה אם זה למשחקים אז כדאי מאוד לעשות מה שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

המחשב מיועד למשחקים (אני משדרג את כרטיס המסך מוודו3 ל-GF4800SE) ועבודה על 3D (תוכנה בשם לייטוייב. בגלל זה כמות הזכרון הגדולה).

אני עובד עם WINDOWS XP.

תודה :)

פורסם

אם הלוח תומך..ואני בטוח שכן, אז איזה אטלון 1700+ עם איזה OC נחמד צריך להספיק :smoke: {כ400 ש"ח בלבד}

פורסם

עדיף שתקנה לוח שתומך גם ב- SDRAM & DDR ומעבד חדש.. כי חבל על הזכרונות ...

פורסם

לא חייבים יש לרוץ ולשדרג או להוסיף זכרון ... ביחוד במיתון שיש היום ...

(מישהו כתב ש 640 MB לא מספיק ... השאלה מספיק למה, לאיזה מטרה. )

השאלה היא האם אתה מרגיש שהמחשב איטי מדי, האם אתה לא מצליח לשחק את המשחקים שאתה אוהב, והעיקר האם אתה יכול "למשוך" עוד קצת זמן.

כל זאת מכיוון שאם תיקח את ההשקעה עבור שידרוג בזכרונות ומעבד, ותחכה עם זה עוד מספר חודשים (ואולי רק עוד כמה שבועות) המחירים יאפשרו לך להחליף גם ללוח מתקדם יותר ...

כך שרק אתה צריך לענות לשאלה הזו.

פורסם

המחשב מיועד למשחקים (אני משדרג את כרטיס המסך מוודו3 ל-GF4800SE) ועבודה על 3D (תוכנה בשם לייטוייב. בגלל זה כמות הזכרון הגדולה).

אני עובד עם WINDOWS XP.

תודה :)

עם אתה עובד על lightWave 3d וזה המתרה העירית שלך אתה צריך זיכרון יותר ממעבד.

אצלי העלתי את המהירות של הזכרונות מ 100 ל 133 וה 3dsmax רץ (במדידת פרמים) ב35% יותר מהר

כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים