עבור לתוכן

שאלה קריטית בקשר ל Dell 20" 2007WFP 16ms

Featured Replies

פורסם

רגע, ולמטרה משולבת, למשל גם משחקים, גם סרטים, וגם עבודה עם טקסט (כתיבה\תכנות, וקריאה), ה-2007WFP מתאים?

אם היית אומר תכנות נטו, הייתי אומר לך : " לך על ה 2007FP "

ה 2007WFP מומלץ, מפני שהוא מספק את הסחורה בדיוק לצרכים הללו

פורסם

אני קונה אותו בעצמי, ועכשיו אני קצת יותר בטוח ;) אני כותב די הרבה, וגם משחק די הרבה, וגם רואה לא מעט סרטים וסדרות על המחשב, ולכן חשוב לי, בדרך כלל אני עובד עם מסמך WORD וגם עם עמוד אינטרנט (מקור וחדשה-שבדרך :smile1:), ולכן חשוב לי הרוחב ;)

פורסם

לי אישית אני לא חושב שיהיה נוח מסך רחב, התרגלתי למסך רגיל וגם אתה תקבל יותר שטח צפייה במסך רגיל .

אבל אולי אם יהיה לי אחד רחב אני אתרגל אליו, אני גם ככה רוב הזמן עובד עם מסמכים ובאינטרנט. בכל מקרה הבחירה ב2007 היא מצויינת.

פורסם

אז מה שאתם אומרים בעצם זה שהDELL יכול להציג משחקים כבדים ומשחקי FPS ללא מריחויות ?

פורסם

הסיבה היחידה שאתה רואה מריחות היא בגלל המוח שלך, אצל כל אדם זה שונה, כעיקרון, אין לו הרבה מריחות, מצד שני לצערנו, לכל LCD (וכן, גם לכל ה-CRTים) יש מריחות כלשהן, הדבר היחיד שמונע מה-DELL 2007WFP להציג משחקים כבדים ללא מריחות, זה הרזולוציה הטבעית הגבוהה באופן יחסי שלו, הכרטיס מסך שלי נחשב גבולי לרזולוציות כאלה, אבל אחרי אוברקלוק אני מאמין שהוא יסתדר ;)

פורסם

הסיבה היחידה שאתה רואה מריחות היא בגלל המוח שלך, אצל כל אדם זה שונה, כעיקרון, אין לו הרבה מריחות, מצד שני לצערנו, לכל LCD (וכן, גם לכל ה-CRTים) יש מריחות כלשהן, הדבר היחיד שמונע מה-DELL 2007WFP להציג משחקים כבדים ללא מריחות, זה הרזולוציה הטבעית הגבוהה באופן יחסי שלו, הכרטיס מסך שלי נחשב גבולי לרזולוציות כאלה, אבל אחרי אוברקלוק אני מאמין שהוא יסתדר ;)

אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך, אבל לgts8800 320mb הרזולוציה הזו לא אמורה בכלל להוות בעיה במשחקים.

פורסם

ביקורות מראות שכן, אבל אני משחק על 1600X1200 עם פילטרים והכל בלי בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים