פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים שלום,אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל?2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים 1. כן, והמון. החבילה הבסיסית נותנת לך WAP ולא גלישת DATA. חבילות DATA זה עסק לא זול וגלישת DATA בלי חבילה זה די יקר..2. לא, כיוון ששיטת המדידה של DATA היא לפי נפח. לעומת זאת, דרך הדפדפן של הטלפון לא תהיה בעיה.3. לא..
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר שלום,אז ככה, יש לי פלאפון nokia6288 ובגלל שהפלאפון הוא מהדור השלישי אני מחוייב לשלם 15 שקל1.כרגע אני גולש במחשב דרך האינטרנט של הפלאפון, אז השאלה הי: זה עולה לי כסף? או שזה כלול ב15 שקל?2.אני יכול גם להוריד כל מידי דברים במחשב מכל מיני אתרים?ואני לא יחוייב על זה? 3.אם אני יחבר שתי פלאפונים בשתי חיבורי USB אז המהירות תהייה כפולה?תודה. מה אתה אומר??? הפתעת אותי.תודה רבה לך על ההארה! גלשתי היום משהו כמו חצי שעה והורדתי בערך 50 מגה, טוב חפיף.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מה אתה אומר??? הפתעת אותי.תודה רבה לך על ההארה! גלשתי היום משהו כמו חצי שעה והורדתי בערך 50 מגה, טוב חפיף. תכין את הארנק.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תתקשר לתמיכה ...תשאל ....מה עלות של זה ..אני מאוד מעוניין שתרשום את המחיר הסופי שקיבלתה בסוף ...
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אם יש לי חבילה של 35MB בחודש אני יכול לגלוש כמה זמן שבא לי אבל לפי הנפח (35MB) הזה?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים חחחחחחחחח 50 מגה???תתקשר מהר ותגיד שזה אי הבנהאתה משלם 10 אג' על כל 9 ק"ב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.