פורסם 2007 ביולי 3118 שנים קניתי רק עכשיו מחשבהתקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסקואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player)אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה.לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני.הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב!רק ב-SAFE MODE אין בעיותניסיתי להתקין את ה-DRIVERהורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלהבנוסף הורדתי גם DX10שום דבר לא עזר!!!מפרט מחשב:sapphire radeon hd 2600 prointel e4400ga-p35-ds4pqi 2X1gb 800mhzasus 300wמערכת הפעלה:win xp 32bit sp2
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אסוס לא מיצרת ספקים ואני לא יודע איזה ספקים מגיעים אם המארזים שלה אבל לפי המחירים הם לא משהו.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים 1.תסיר את כל הדרייברים שהתקנת לכרטיס מסך(כנראה אחד על השני על השלישי וכו)2.תעשה REBOOT3.תסיר את כל מה שהתקנת שקשור ל DX10(מה למערכת ההפעלה שלך ולדראק10 בכלל?)4.חזור על סעיף 2 5.תתקין את הדרייבר העדכני מכאן:http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=177.6חזור על סעיף 47.תעדכן אם זה עזר
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אין דרייבר DX10 למערכת XP .ובאם מצאת דרייבר של 60MB DX10 זה לא מריח טוב .וגם בבדיקה תגלה שהדרייבר שיש לך 9C אין שום אינדיקציה באתר מקרוסופט לדבר הזה .מצטער לומרהכרטיס דורש לפחות Microsoft.NET מגירסה 2 לפחות תעדכן
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אין דרייבר DX10 למערכת XP . הכרטיס דורש לפחות Microsoft.NET מגירסה 2 לפחות תעדכן .Net דרוש רק ל- CCC שאותו, בין לא מומלץ ל -> אסור להתקין בכלל, תלוי את מי אתה שואל בפורום.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים CCCזה דרייבר שמגיע עם הדרייבר של ATIאין שליטה לגבי ההתקנה שלו .הדרך היחידה להימנע מאלמנט זה לא להתקין את הדרייבר של ATI ואז אתה משבית את הכרטיס כי ללא דרייבר לא שווה .
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים למה לכתוב שטויות?מותר ואין בעיה להתקין את ה CCC לא התוכנה הכי מושלמת אבל אלטרנטיבות יהיו מסובכות למשתמש הרגיל.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר 1. התקנתי את כל העדכונים של windows, כולל התקנות נפרדות לכל גרסה של net framework, גרסאות: 1.1, 2, 3האם זה יכול ליצור התנגשויות? ואם כן אז איזה גרסה להשאיר?2. אני לא יודע איזה חברה הספק, אבל האם 300W מספיק?3. ראיתי שיש התקנה רק של DRIVER, אבל מה הבעיות של CCC? ולמה הוא לא מושלם?4. ראיתי שניתן להוריד עם CCC גם WDM Integrated Driver, מה זה הדרייבר הזה?5. אתם צודקים לגבי DX10, זה פשוט התקין לי DX9c, האם זה יכול להיות בעייתי בגלל שהכרטיס מסך תואם DX10?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים CCC מכיל כבר את הדרייבר בתוכו.לחלופין,אם לא תרצה להתקין את ה-CCC תוכל להתקין רק את הדרייבר ואז להתקין תוכנה צד שלישי לכרטיס המסך.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר CCC מכיל כבר את הדרייבר בתוכו.לחלופין,אם לא תרצה להתקין את ה-CCC תוכל להתקין רק את הדרייבר ואז להתקין תוכנה צד שלישי לכרטיס המסך.הבנתי שניתן להתקין דרייבר בנפרדאבל מה רע ב-CCC?למה הוא לא מושלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.