עבור לתוכן

איך לעזאזל מחברים???

Featured Replies

פורסם

חברים שלום!

יש לי כרטיס מסך LEADTEK A170 עם יציאה לחיבור לטלוויזיה (אם אני לא טועה RCA )

הכיצד אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה?

יש לי כבל נורא קצר שקיבלתי עם הכרטיס, איזה כבל צריך לקנות?

הטלוויזיה שלי נמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב, האם זה אפשרי?

תודה מראש

דן. :jump:

פורסם

איזה כרטיס זה, ג'י פורס?

אתה בטוח שזה RCA ולא אולי S-Video?

לי יש GF4 עם S-Video... אם החיבור הוא עגול כזה עם הרבה פינים שמאוד מעצבן לחבר, זה Svid, אם זה בננה אחת (או שתיים מפוצלות), זה RCA. פשוט תלך לחנות אלקטרוניקה ותבקש. זה לא כל כך מסובך.

נ.ב. אני ממליץ לך להוריד דרייברים של nVidia אשר מותאמים לשימוש ב- "Home Cinema"... זה מה שאני עושה, ויש לי תפריט במאפיינים של השולחן עבודה שאני שולט במצבים של הטלויזיה והמסך. (אחרי שהתקנת, לך ל-Advanced, ובתפריט בצד תבחר nView).

פורסם

אני לא יודע מה מגיע עם הלידטק, אבל עוד אפשרות זה אם הכבל זה אחד קצר שבצד אחד בא עם החיבור עם הפינים (SVIDEO) והשני כזה סטנדרטי שזה RCA. בכל מקרה תבדוק ותכתוב.

פורסם

בדוק את הכבל הקצר. אם הוא מתאים, גש לחנות ובקש כבל מאותו סוג רק ארוך יותר.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!!

החיבור שיש לי הוא עם ארבעה פינים, חיברתי את הכבל הקצר שהיה לי לכבל 21 פינים שחובר לטלוויזיה, ובדרייבר שהגיע עם הכרטיס יש את ה NVIEW , ההגדרות שם הן DISABLED עד לרגע שאתה מחבר את הכבל לטלוויזיה.

בקיצור רואים סבבה אז התרווחתי לי וראיתי סרט, על הדרך המהרתי את הכרטיס, אני מקווה שהוא יעמוד בזה.

תודה לכל העוזרים.

דן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים