עבור לתוכן

צריך המלצה לבקר USB 2.0 פלוס פרטים...

Featured Replies

פורסם

אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה איזה בקר כדאי? {כרטיס Pci}

פורסם

מכר שלי רכש את בקר הPCI to USB של Edimax והוא מדווח שאין בעיות איתו והוא ממש מצוין. הוא לקח את האחד עם 4הכניסות.

פורסם

זה בדיוק האחד שאני חשבתי לקנות, הוא עולה 130ש"ח ברוב החנויות, טוב כנראה שאני יקח אותו,

לפי מה שמישה {The-Hunter} אמר, כולם אותו הדבר וכולם יעשו את העבודה {אמר לי ב-Icq}.

פורסם

דברתי כרגע בטלפון עם K.S.P שאלתי לגבי הבקר USB 2.0 שיש להם באתר {כרטיס PCI עם 2 חיבורי Usb בגרסה 2.0},

שאלתי את אחד הטכנאים שם של איזו חברה הבקר והוא אמר שזה של Chiantech, הם טובים?

פורסם

טובים מאוד. ;)

פורסם

אני לא מבין מה אתם כל כך מתאמצים, זה בקר USB, או שזה עובד, או שזה לא עובד.

כל מה שתקנו בחנות נורמאלית, יעבוד.

פורסם

אני עוד מעט הולך עם חבר לשתי חנויות בעיר שאני גר בה {נהרייה, בצפון למי שלא יודע},

ואני יבדוק מה הם מציעים, לא שאני מתקמצן על הכסף, אני פשוט לא רוצה סתם לזרוק אותו

על מוצר זבל, אני אפילו יוציא 150ש"ח עם אני יצטרך.

פורסם

ממליץ בחום על GIGABITE, הם אולי יקרים אבל הם מעולים מנסיון!

פורסם

עדכונים מהשטח: החנויות בנהריה אחת אחת זבל, יש כאלו שאמרתי להם עם יש להם בקר USB 2.0 עם 4 פורטים הם אמרו

לי מה ההבדל בין USB 1.1 ל-2.0, יש כאלו שאמרו לי אתה חייב לוח אם תומך USB2.0 כדי להשים כרטיס PCI TO USB 2.0,

ויש כאלו לא יודעים מה זה כרטיס PCI TO USB, יש כאלה אומרים שחייב XP בשביל זה {אלה שאמרו את זה הם מרדנית, חנות של נוכלים},

בקיצר נראה לי שאני ילך ל-K.S.P ויקנה מהם EDIMAX USB2.0 4PORTS.

פורסם

חברים, הפירמה של הכרטיס לא משנה כמעט כלום. זה סה"כ צ'יפ עם כמה יציאות, כמו שאתם לא קונים כרטיס רשת של 3com..

וdino, תזמין מהאינטרנט וזהו.

פורסם

זה מה שאני אעשה, אני יקנה את ה-Edimax או את ה-Iogear, ה-Iogear מאוד יקר {212ש"ח לאומת 80ש"ח שעולה האדימקס},

אבל אומרים שהוא מצויין, שתיהם מבוססים על הצ'יפסט של Nec ככה שנראה לי שהם מוציאים בדיוק אותם ביצועים ואז אני יחסוך לעצמי

130ש"ח ויקח את ה-Edimax.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים