פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מכר שלי רכש את בקר הPCI to USB של Edimax והוא מדווח שאין בעיות איתו והוא ממש מצוין. הוא לקח את האחד עם 4הכניסות.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים זה בדיוק האחד שאני חשבתי לקנות, הוא עולה 130ש"ח ברוב החנויות, טוב כנראה שאני יקח אותו,לפי מה שמישה {The-Hunter} אמר, כולם אותו הדבר וכולם יעשו את העבודה {אמר לי ב-Icq}.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים דברתי כרגע בטלפון עם K.S.P שאלתי לגבי הבקר USB 2.0 שיש להם באתר {כרטיס PCI עם 2 חיבורי Usb בגרסה 2.0},שאלתי את אחד הטכנאים שם של איזו חברה הבקר והוא אמר שזה של Chiantech, הם טובים?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אני לא מבין מה אתם כל כך מתאמצים, זה בקר USB, או שזה עובד, או שזה לא עובד.כל מה שתקנו בחנות נורמאלית, יעבוד.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אני עוד מעט הולך עם חבר לשתי חנויות בעיר שאני גר בה {נהרייה, בצפון למי שלא יודע},ואני יבדוק מה הם מציעים, לא שאני מתקמצן על הכסף, אני פשוט לא רוצה סתם לזרוק אותועל מוצר זבל, אני אפילו יוציא 150ש"ח עם אני יצטרך.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים עדכונים מהשטח: החנויות בנהריה אחת אחת זבל, יש כאלו שאמרתי להם עם יש להם בקר USB 2.0 עם 4 פורטים הם אמרולי מה ההבדל בין USB 1.1 ל-2.0, יש כאלו שאמרו לי אתה חייב לוח אם תומך USB2.0 כדי להשים כרטיס PCI TO USB 2.0,ויש כאלו לא יודעים מה זה כרטיס PCI TO USB, יש כאלה אומרים שחייב XP בשביל זה {אלה שאמרו את זה הם מרדנית, חנות של נוכלים},בקיצר נראה לי שאני ילך ל-K.S.P ויקנה מהם EDIMAX USB2.0 4PORTS.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים חברים, הפירמה של הכרטיס לא משנה כמעט כלום. זה סה"כ צ'יפ עם כמה יציאות, כמו שאתם לא קונים כרטיס רשת של 3com..וdino, תזמין מהאינטרנט וזהו.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים זה מה שאני אעשה, אני יקנה את ה-Edimax או את ה-Iogear, ה-Iogear מאוד יקר {212ש"ח לאומת 80ש"ח שעולה האדימקס},אבל אומרים שהוא מצויין, שתיהם מבוססים על הצ'יפסט של Nec ככה שנראה לי שהם מוציאים בדיוק אותם ביצועים ואז אני יחסוך לעצמי130ש"ח ויקח את ה-Edimax.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.