פורסם 2007 ביולי 3118 שנים שמעו..נכון שמוזגים בירה בברים,יש כמו משאבה כזאת..שלוחצים אותה ואז יוצאת הבירה..איפה אפשר להשיג כזה דבר?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים כפי שהבנתי זה רק הראש http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&_trksid=m37&satitle=beer+tower&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp= וכפי שהבנתי צריך גם מצאבה לסיפור הזה .. חפש פה http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&_trksid=m37&satitle=beer+pump&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&sabfmts=1&saobfmts=insif&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp= ואם כבר ... מה אתה צריך את זה ומה זה קשור למודינג ?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים זה לא חייב להיות קשור למודינג זהו פורום מודינג ואלקטרוניקהובבירה אפשר להשתמש במשאבת מים שפשוט מחובר צינור ליציאה ובסוף הצינור יש שסתום
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים זה לא חייב להיות קשור למודינג זהו פורום מודינג ואלקטרוניקהובבירה אפשר להשתמש במשאבת מים שפשוט מחובר צינור ליציאה ובסוף הצינור יש שסתוםמכיוון שפותח הת'ארד לא ציין את הסיבה לשמה הוא צריך את ה"חלק" המדובר (וחבל, אולי היינו יכולים לעזור יותר אם היינו יודעים במה מדובר)אני נותן לת'ארד הזה צ'אנס, אם הוא יתפתח לכיוון שלא מתאים לפורום, הוא יועבר לכללי..כולי תקווה שמדובר בפרוייקט מענייןבקשר למשאבה, אם מהירות הספיקה לא קריטית, תוכל למצוא משאבת וישרים שתבצע את העבודה בכמה "גרושים"רק תוודא שלא יתפתח קצף במיכל (אוויר ומשאבה לא הולכים ביחד)
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים טוב מצתער ... חחהחחהחה קירור בירה עם ברז בירה בגג של המארז ... תצתרך מיכל גדול מאוד :lol:
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם אני חושב נכון, ואני לא רוצה לחשוף את הרעיון הגגוני הזה, אבל הבחורצי'ק פה, אם באמת יעשה את הפרויקט הזה, נקבל את אחד המארזים ההזוים ביותר שאפשר למצוא, בסנגון של monster garage
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם אני חושב נכון, ואני לא רוצה לחשוף את הרעיון הגגוני הזה, אבל הבחורצי'ק פה, אם באמת יעשה את הפרויקט הזה, נקבל את אחד המארזים ההזוים ביותר שאפשר למצוא, בסנגון של monster garageואתה באמממת חושב שאתה הראשון שחושב על זה אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.