עבור לתוכן

שאלות על כרטיס מסך בכללי ועל הX1950XT(לאנשים סבלניים)

Featured Replies

פורסם

אלהוים ישמור בדיוק באתי לשחק פיפא ואני רואה אנשים שיש להם ת'כרטיס שלי ואומרים שזה עובד חרא אני נגנב! >:(

פועל לי על 57-60FPS המינימלי שלי בפיפא 2007 זה 38 FPS ממה שאיתי עד עכשיו ויש לי מעבד זבל בן זבל!

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלהוים ישמור בדיוק באתי לשחק פיפא ואני רואה אנשים שיש להם ת'כרטיס שלי ואומרים שזה עובד חרא אני נגנב! >:(

פועל לי על 57-60FPS המינימלי שלי בפיפא 2007 זה 38 FPS ממה שאיתי עד עכשיו ויש לי מעבד זבל בן זבל!

אז עובד לך חלק הפיפא? אני דיברתי על הכרטיס עם ה256 MB איתו יש הכי הרבה בעיות.

פורסם

אני משחק פיפיא 1600X1200 Max Detail היה יום שראיתי שהגעתי ל-76FPS רק לאיזה 5-10 שניות אבל זה גם משהו...

ואני ב-OC של 621/796

תמונה של ביצועים:

attbenchmarkresultsxo3.jpg

הגעתי גם ב-OC ל-7300 הוא היה די יציב ניסיתי יותר (כי אני מטומטם מפגר אני לא יודע להסתפק במה שיש :smile1:) ואז הוא קרס ולא נתן לי יותר להגיע לתוצאות ומאז אני תקוע עם ה-OC הזה סה"כ תוצאה סבבה אני עם קירור סטוק.

תחשבו בזה שיש לי מעבד סופר זבל!

פורסם

ביצועים סנתטיים אילו לא מראים הכל, המעבד שלך מהווה צוואר בקבוק מצוין לכרטיס מסך וזה יורגש בעיקר במשחקי אסטרטגיה או כל משחק שלוקח את המעבד בשימוש אינסנסיבי לדוגמא UT2004, כשתוכל תחליף מעבד אבל סחטן על הOC , תעשה BENCHMARK בביצועי העולם האמיתי שזה רק משחקים, כל BENCHMARK אחר לא נחשב.

פורסם

צודק אני גם מרגיש את צוואר הבקבוק ותאמין לי שאני מת לעשות OC למעבד ואני לא יכול אפילו דרך תוכנות אין תוכנה שלא ניסיתי...! :kopfpatsch: (דרך אגב אם מישהו יודע מה יעזור לי לעשות OC שישלח ה"פ כאן ועכשיו בבקשה!!)

בקיצור אני משחק Quake 4 להנאתי על ההגדרות הבאות:

1600X1200

Ultra Quality

8XAA

ואני לא מצליח לעבור את ה-70FPS למרות שיש באנצ'ים שמראים שכן חלקכם בטוח תגידו: "מה זה לא מספיק!? ???"

ואני יגיד לכם: "לא! :nono:"

אם קניתי כרטיס שיש לו יותר יכולות מזה אז אני רוצה לממש אותן! כאן נגיד אני יכול לחיות אבל לפעמים זה יכול להיות FPS קריטי

פורסם

QUAKE 4 מוגבל ל60FPS או שלא?

פורסם

לא אני מבטל את ה-V-sync בדרייבר כדי לא להיות מוגבל

פורסם

אם יש לך LCD אז הוא לא יכול להציג יותר מ - 60FPS גם ככה, אם זה CRT אז זה תלוי בקצב הריענון שלו.

פורסם

אם יש לך LCD אז הוא לא יכול להציג יותר מ - 60FPS גם ככה, אם זה CRT אז זה תלוי בקצב הריענון שלו.

בCRT כאשר אתה מבטל את הVSYNC, ונגיד אתה בHZ של 75 הFPS יכול לעלות יותר גבוה ועוד איך, באנריל 2004 הHZ שלי זה 75 והFPS מעל 100, כנ"ל בFEAR.

פורסם

אז יש לך קריעת תמונה, לא משהו שאפשר להיות גאה בו.

V-SYNC זה רק לטובה (מניעת TEARING) אז אין שום טעם לבטל אותו.

פורסם

הצהרת עכשיו הצהרה שהיא לא ממש קשורה לעניין....

יש הבדל כל כך עצום בין הFPS שהכרטיס מסך מעבד לבין הרפרש רייט של מסכי הLCD, זה שQ4 היה מוגבל בהגדרות איפה שהוא ל60FPS לא קשור בכלל... הוא הגביל את כרטיס המסך לעיבוד מקסימאלי של 60 פריימים לשניה.... אבל אם הוא יעבד 120FPS קבוע המשחק יראה טוב יותר, חלק יותר וזורם יותר... אפילו שהרפרש רייט של הLCD לא מציג 120FPS, גם הCRT שלי לא. אז?

פורסם

אין הבדל בין 60 ל 1200, תפסיקו לדבר על הדברים האלה תמיד בסוף חוזרים לזה שזה לא משנה כי העין לא יכולה להבדיל בין 60FPS ליותר מ 60, ככה העין שלנו בנויה. אם המסך שלך יכול להציג מקסימום 60FPS (כמו במסכי LCD) זה לא משנה מה הכרטיס יתן, המסך יציג רק 60 וזה הגיוני מאוד כי כל פריים נוסף בכל מקרה לא ישנה שום דבר במה שאתה רואה :nixweiss:

פורסם

><///

תיקון קל: העיין שלנו יכולה לראות ולהבחין בהבדלים בין 1FPS ל1200FPS וגם בין 500 ל900FPS........ וכו'....... אנחנו בכלל לא רואים בFPS, אם היינו רואים את העולם בFPS זה היה מאוד מציק............ העיניים שלנו קולטות גלי אור שלא מוגבלים בכלל בFPS...

אז ההבדל בין 60FPS ל120FPS הוא משמעותי. כמובן - תלוי במתבונן, חלק יראו הבדל משמעותי, חלק פחות.. וכו'.

הצעה לי אליך, אל תבסס הצהרות על שמועות בלבד.

קיצר בוא נשמור על הת'רד מעכשיו בהקשר לנושא, לפני שאחד המודרים יבוא לכאן עוד פעם ויתעצבן, רק זה חסר לנו עכשיו - ובעיקר לי -.- .

פורסם

סרטים הם בדרך כלל 30FPS, מפריע לך לראות סרט שהוא על 30FPS?לא התנועה חלקה ;) תחשוב על זה לבד ותבין שכן יש הגבלה למה שהעין/מוח יכולים להראות :xyxthumbs: ברגע שאתה יכול לראות רק 50 פריימים בשניה ה 50 האלה יצרו תמונה חלקה :-X

פורסם

טלויזיה למעשה זה 23.97, אבל מי סופר.....

ועכשיו בקשר לשטויות של ה FPS- הבא שאומר את זה יחטוף 6A19 לראש.

הנה לך דוגמה-

ברק נמשך הרבה פחות מ 1/50 של שניה (ולמעשה פחות מ 1/100 של שניה) ואתה עדיין רואה אותם בבירור.

אותו דבר לגבי הבזק של מצלמה

להבים מסתובבים של מסוק

ועוד הרבה דוגמאות בסגנון.

אם מה שאתה טוען היה נכון, את כל הדברים האלו לא היינו מסוגלים לראות.

העין האנושית והמוח קולטים ומפענחים גלי אור, אי אפשר לתרגם את זה בשום דרך ל FPS. המוח שלנו לא פועל בצורה לינארית X:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים