עבור לתוכן

שאלות על כרטיס מסך בכללי ועל הX1950XT(לאנשים סבלניים)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט

ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT

1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה?

2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3?

3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך

גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור

תודה מראש

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקירור הרגיל שלו לא שקט (מה שמגיע עם הכרטיס של SAPPHIRE).

אמור להריץ כל משחק בלי בעיה.

תוריד את הדרייבר האחרון מהאתר של AMD, ככה בטוח יהיה לך את האחרון :P

פורסם
  • מחבר

heroes 5

fifa

nfs mw

hitman blood money

אם כבר מדברים על משחקים אז יש לך משהו להמליץ

ולמה אז זה לא מריץ לי חלק את הגוטיק?

(ולהוריד את האפציה הראשונה או השניה?)

פורסם

לי יש את הקירור שבא עם club3d, לא אמור להיות משהו מיוחד, הוא לא עושה כמעט שום רעש ואני עם המחשב פתוח.

הוא מריץ לי DIRT וR6V עם הכל על המקסימום בלי שום בעיות

בR6V ברזולוציה 1600*1200 הוא מריץ כמעט חלק בהכל על הכי גבוהה.

פורסם

את הראשון תוריד. אבל לפני שאתה מתקין אתה צריך למחוק את הדרייבר הקיים מלוח הבקרה. ואז המחשב יעשה ריסט. ואז תתקין את הדרייבר שהורדת.

לגבי פיפא זה פיפא 07? והוא זז חלק ? גם בסרטונים למשל שאתה מבקיע גול ואז השחקן רץ וכו.. זז חלק?

hitman blood money זז חלק גם? עם AA ? והגדרות הכי גבוהות?

אני שואל אותך את זה כי עם X1950 PRO יש שחקים שלא זזים טוב [מעט משחקים] כמו פיפא 07 וhitman blood money

.וכו..

אני ממליץ לך לשחק בF.E.A.R

Call of Duty® 2

Virtua Tennis 3

Command & Conquer 3

רנייבוי סיקס ווגאס

וכו.. תלוי איזה סגנון אתה אוהב.

[br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 23:02:36

לי יש את הקירור שבא עם club3d, לא אמור להיות משהו מיוחד, הוא לא עושה כמעט שום רעש ואני עם המחשב פתוח.

הוא מריץ לי DIRT וR6V עם הכל על המקסימום בלי שום בעיות

בR6V ברזולוציה 1600*1200 הוא מריץ כמעט חלק בהכל על הכי גבוהה.

אני לא מאמין שאת DIRT על הכי גבוהה. [צלליות בטוח שלא הכי גבוהה] לגבי R6V אתה צודק

פורסם
  • מחבר

fifa 07 חלק בלי בעיות בלי כלום וזה היה עוד שהיה את הכרטיס האון בורד של הasus m2a-vm שלי

והאיטמן כרגע לא על המחשב כי הוא לא זז עם הכרטיס און בורד

וסלח לי על הבורות אבל איך אני מוחק דרייברים?

פורסם

fifa 07 חלק בלי בעיות בלי כלום וזה היה עוד שהיה את הכרטיס האון בורד של הasus m2a-vm שלי

והאיטמן כרגע לא על המחשב כי הוא לא זז עם הכרטיס און בורד

וסלח לי על הבורות אבל איך אני מוחק דרייברים?

כן אני יודע שצריך לזוז חלק. פשוט אצלי לא זז חלק משחקים מסוימים. [כניראה זה הX1950 PRO או מעבד קונרו.] איזה מעבד יש לך?[ אני מתכוון לזה עם הX1950 XT]

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על מה אתה מדבר

אבל אם אתה מתכוון למעבד הרגיל אז

amd atholon 64 X2 daul+core proessor 4400

פורסם

אני מריח הרבה אווירה עכורה באוויר, או שמה זה בית הקברות? או לא משנה, בכל אופן GOTHIC 3 לא רץ חלק בשום מערכת, בטח פה ושם זה חלק אבל לרוב זה לא, זה הוגדר כשמשחק שקודד מאוד גרוע, בצורה מחפירה ואל תצפה לשחק בו טוב באשמת המשחק ולא המחשב.

DIRT,Overlord,Lost Planet קודדו והומרו באופן גרוע ביותר, פורטים דחוקים ועלובים מבחינת ביצועים ולכן זה גורם לך לחשוש שמה המחשב שלך חלש לזה, אל תיתן לזה להטעות אותך פורטים יכולים לענות אפילו נשמות חמודות :sleep:

פורסם

^^^^^

אתה חולה נפש :lol:

אני חוזר בי, כל משחק שהוא לא פורט מ XBOX360 או PS3 יעבוד בלי בעיה, פורטים יעבדו על MID-HIGH בדרך כלל כי המשחקים האלה דפוקים :-\ גם אצלי יש בעיות עם DIRT.

פורסם

^^^^^

אתה חולה נפש :lol:

אני חוזר בי, כל משחק שהוא לא פורט מ XBOX360 או PS3 יעבוד בלי בעיה, פורטים יעבדו על MID-HIGH בדרך כלל כי המשחקים האלה דפוקים :-\ גם אצלי יש בעיות עם DIRT.

לא, אני לא חולה נפש פשוט בוא נגיד אני מתחבר לעולם החיים שבו אני יכול לנשום, לראות אנשים לצחוק וללכת לישון. ובזמן השינה הנשמה שלי רודפת את עולם המתים, ויש לי שם כמה חברים אז מדי פעם אנחנו לוקחים כמה אנשים לביקור קטן כדי לטהר אותם מחטאים, אבל בכל אופן לא משהו שהיית רוצה לנוסת :).

לעניין, יש גם מקרים או בעצם נתקלתי במקרה שמשהו בעל כרטיס X600PRO הריץ את DIRT חלק יותר ממישהו עם 7900GT, אני לא יודע עד כמה זה נכון כי אין בזה שום הגיון, אבל גם בפורטים אין שום היגיון :kopfpatsch:

פורסם

GOTHIC3 מקרטע כי הוא דורש המון זכרון... בטח לאח אין מספיק זכרון.

ורוני... צא כבר מהקרטוע של הפיפא זה קרה גם לי עם המערכת שלי ברגע שהפעלתי AA וAF דרך הדרייבר... חברים שלי משחקים על MEDIUM כי הם יודעים שבHIGH יש את האפקט של הטשטוש של הפוקוס בשידורים חוזרים ו/או קטעי מעבר, והוא מה שגורם להכל לקרטע.

פורסם
  • מחבר

יש לו 2 גיגה זיכרון של G.skill

זה לא מספיק!?

פורסם

למי ששאל על הקירור - ההבדל הוא ענק.

הקירור שמגיע עם CLUB3D אני חושב שזה איזה שהוא באנדל ולא הקירור הרגיל של ATI.

למשל הקירור של ספייר שמגיע בגרסאת הXTX הוא הקירור שמבוסס על הIceQ3 וההבדל הוא ענק מבחינת רעש.... הXTX שקט פי כמה וכמה..... וככה גם הקירורים שמגיעים בבאנדל עם CLUB3D [כשיש, אם זה מגיע עם הקירור סטוק הרגיל אז לא צריך להיות שום הבדל]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים