פורסם 2007 ביולי 3118 שנים היי!כרגע יש לי 7800GT, אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר, פשוט יותר דוגמאת 8600GT, הבעיה היא שלא מצאתי עד עכשיוו 8600GT עם VIVO שמאוד יחסר לי וגם לא מצאתי נתונים על צריכת חשמל של הגרסא הפשוטה ביותר שלו (מצאתי רק של גירסאות בOC).אשמח לקבל קישור לבדיקת צריכת חשמל שנעשת על הכרטיס אם מישהוא מכיר.וקישור לחנות שמוכרת גירסא שלו עם VIVO.תודה!!
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אין VIVO בסדרה 8 לנוידיה לפחות לא ראיתי VIVO וחיפשתי את זה.... לדעתי לא כדאי לך להחליף כרטיס, אני במקומך נשאר עם ה7800GT... כרטיס מעולה נותן ביצועים סבירים (מניסיון).
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר אין VIVO בסדרה 8 לנוידיה לפחות לא ראיתי VIVO וחיפשתי את זה.... לדעתי לא כדאי לך להחליף כרטיס, אני במקומך נשאר עם ה7800GT... כרטיס מעולה נותן ביצועים סבירים (מניסיון).הוא צורך יותר מידי חשמל בשבל כמעט 0 שימוש בו, המשחק היחידי שאני עוד משחק זה CNC פעם בחודש...יש לATI משהוא להציע באותה רמת ביצועים ומחיר עם VIVO?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7213היה לי את ה 1600PRO הוא הריץ בלי בעיה את CNC כך שגם לזה הוא יהיה מצוין.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר יותר חשבתי בכיוון של DX10, יש לי VISTA ,חשבתי אם כבר כרטיס חדש אז להינות מהפירוטכניקה של VISTA...
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אם ככה אז באמת אפשר את 8600,כי 8500 ממש חלש.אתה יכול לקרוא את הביקורת על כרטיסי ה 8 באתרhttp://hwzone.co.il/reviews/g84/
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם אתה רוצה המלצה אז תשנה את הכותרת בהתאם (כתוב בחוקי הפורום מה צריך להיות רשום בכותרת במקרה זה).להחליף כרטיס מסך בגלל צריכת חשמל זה טפשי כי זה לא מבזבז לך כל כך הרבה כסף גם ככה.בשביל ה - AERO של VISTA לא צריך כרטיס DX10 ומספיק DX9.אם אתה רוצה VIVO אז עדיף כבר שתקנה כרטיס טלוויזיה זול במקום כרטיס מסך חדש.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אני לא מחליף בגלל, פשוט צריך לקנות כרטיס מסך למחשב אחר, אז חשבתי שאני אקנה יותר פשוט ואשים בשני את ה7800GT, פשוט בגלל שהספק שלי כרגע נחנק תחת מעמס של שישה הרדיסקים ושני כונני די וי די.אם כבר אני קונה חדש אני מעדיף שיהיה DX10 לכל צרה שתבוא עם ויסטה ואולי משחקים שכן אני ארצה לשחק.בכל מקרה נתקעתי בHD2600XT שאני כן יכול למצוא עם VIVO, או לפחות את גרסאת הPRO, הבעיה היא שבכל הבנצ'ים שראתי אפילו ה8500GT מנצח אותו, למרות שהבנצ'ים לא עיקביים, ראיתי למשל בTOMSHARDWARE בנצ' הפוך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.