פורסם 2007 ביולי 3118 שנים היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא יתאים, אתה חייב את הדיסק המקורי שלו ולקוות מאוד שזה לא גרסת OEM.תזהר כי אתה על הגבול של חוקי הפורום.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא ניתן להעביר את הרשיון ממחשב למחשב(כלומר לא ניתן להתקין עם אותו מפתח על שני מחשבים שונים)
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים כל עוד על המחשב הישן לא יהיה WIN אז לא אין צורך לקנות חדשעבור כל רשיון מסוג כזה מותר לך להתקין התקנה אחת בלבד (אך בינינו מי באמת ידע אם התקנתה על שניים)ישנם גם רשיונות למספר מחשבים אך הם יקרים מאוד ומיועדים לעסקים
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים ומה אם קניתי מחשב חדש?אז שוב צריך לקנות רישיון חדש?כןhttp://download.microsoft.com/download/4/3/F/43F4B7C1-4C71-4F51-BFBF-0F6B3FCAA820/WindowsDesktopLicensing.pdfQ. If I sell or retire a desktop machine, can I transfer its license to a new PC?A. No. OEM operating system licenses live and die with each PCthey are not transferable.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם כבר רישון של ווינדוס...אפשר להתקין את גרסת ה-RETAIL (של ויסטה) על כמה מחשבים שרוצים?ואיך זה שיש לי גרסת OEM של XP ופרמטתי כמה פעמים את המחשב ולא הייתה בעיה להתקין את הווינדוס מחדש? (זה כמו להתקין במחשב אחר, לא?)
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ומה יקרה אם אני אתקין את זה על עוד מחשב? (עריכה) נזכרתי שכבר התקנתי את זה על עוד מחשב בבית.. ויש למישהו מושג אם אפשר להתקין את גרסת ה-RETAIL (של ויסטה) על כמה מחשבים שרוצים?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים ויש למישהו מושג אם אפשר להתקין את גרסת ה-RETAIL (של ויסטה) על כמה מחשבים שרוצים?אפשר להעביר ממחשב חמחשבאבל שיהיה רק על מחשב אחד כל פעם (כלומר לא להתקין במקביל במספר מחשבים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.