עבור לתוכן

צריך לבחור איזה קירור לקחת, למעבד או לכרטיס מסך (תקציב עד 150 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איך לעשות OC בביוס,

גם לא הבנתי מי יודע מה מהמדריך באתר.

על FSB שמעת?

ואם אני לא טועה התוכנה מעלה את המתח לבד.

על זה בדיוק אני מדבר, התוכנה עלולה להעלות "לבד" את המתח יותר מדי, המעבד לא ישרף מייד, אבל יותר מדי זמן במתח גבוה מדי יהרוג אותו.

פורסם

אין לי מושג איך לעשות OC בביוס,

גם לא הבנתי מי יודע מה מהמדריך באתר.

ואם אני לא טועה התוכנה מעלה את המתח לבד.

תשמע זה ממש לא תורה מסיני,אני לא מבין למה אתה מפחד לעשות OC דרך הביוס.

כמו שאמר ה"גמל"..התוכנות האלה מחורבנות מהיסוד.ולא צריך להיות חכם גדול בכדאי להבין את המדריך באתר ועוד מלא מדריכים טובים ומקצועים שיש לך ברחבי הרשת.ואתה בלי עין הרע אוהב להביא דברים שאתה מוצא בנט,אז לא תהיה לך בעיה למצוא עוד מדריכים טובים.

:xyxthumbs:

פורסם

OC ידני עדיף בהרבה.....

אם אני עשיתי 3 GHZ על P5B אתה תעשה הרבה יותר ועוד עם מרובע ליבה עם לוח טוב

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני יגיע ל3Ghz למעבד דרך הביוס :s05:? פשוט אני מזה מפחד מאוברקלוק :errrr:, פשוט אין לי מושג בו (למרות שאני מאד רוצה לעשות :jump:)

אני מפחד על החלקים :bunny:, למישהו יש מדריך טוב בעיברית ???? והאם הקירור שאני יקנה יספיק להגיע עם הQ6600 ל3GHZ? :-X

פורסם

יש מצב שאני יגיע ל3Ghz למעבד דרך הביוס :s05:?

לא יודע מה איתך, אבל אני רואה אנשים עושים את זה כבר שנים :smile1:

ואם תקרא אותו בזהירות, המדריך באתר מעולה ;)

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך, אבל אני רואה אנשים עושים את זה כבר שנים :smile1:

ואם תקרא אותו בזהירות, המדריך באתר מעולה ;)

בזהירות? :errrr:

פורסם

אור,תאמין לי אתה עושה מנמלה פיל..אף אחד לא יצא מרחם אמו אם כשרון לעשות OC,תקרא לאט ובזהירות! כן, צריך להקפיד לעשות דברים לפי הספר ולא על דעת עצמך.

ותריץ חיפושים ברשת..יש מלא, אבל מלא מדריכים והוראות..וזה ממש לא מסובך,גם השפה וגם הביצוע..אחריי הכל מדובר באנגלית טכנית ולא ספרותית.

פורסם
  • מחבר

אור,תאמין לי אתה עושה מנמלה פיל..אף אחד לא יצא מרחם אמו אם כשרון לעשות OC,תקרא לאט ובזהירות! כן, צריך להקפיד לעשות דברים לפי הספר ולא על דעת עצמך.

ותריץ חיפושים ברשת..יש מלא, אבל מלא מדריכים והוראות..וזה ממש לא מסובך,גם השפה וגם הביצוע..אחריי הכל מדובר באנגלית טכנית ולא ספרותית.

אוקי אני פחות מפחד עכשיו, שניה רק תן לי להוציא את זה... :argue: :puke:

בסדר חזרתי, עכשיו יש לך מדריך עברי (אם אין אז גם אנגלי יהיה בסדר אבל מומלץ עברי) לאוברקלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים