פורסם 2007 ביולי 3118 שנים הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר כן, בדיוק לזה אני מתכוון, אבל לא נלווית לזה שום הודעת שגיאה או משהו כזה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר לא, אני מדבר על הצליל הזה של ה-ERROR, אבל הוא פשוט לא מראה שום הודעה, וזה די מעצבן שהוא עף החוצה בזמן משחקים, חלק מהמשחקים נותנים לי להמשיך כמו שצריך, אבל חלק נתקעים מזה (OBLIVION למשל).
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא, אני מדבר על הצליל הזה של ה-ERROR, אבל הוא פשוט לא מראה שום הודעה, וזה די מעצבן שהוא עף החוצה בזמן משחקים, חלק מהמשחקים נותנים לי להמשיך כמו שצריך, אבל חלק נתקעים מזה (OBLIVION למשל). אה אז זה כבר קשור יותר לתוכנה אני הייתי מציע לך לסרוק נגד תוכנות רגולה / וירוסים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.