עבור לתוכן

שאלה לגבי NAT בחיבור בצורת clients-server-alcatel

Featured Replies

פורסם

אוקיי, קראתי את כל הדיונים בנושא הראוטינג מהחודשיים האחרונים ולפי מה שהבנתי, כבעל רשת של מחשבים המחוברים למחשב שרת שהוא מחובר לאינטרנט דרך אלקטל, יש לי את האפשרות של תוכנות כגון ICSConfiguration (שאומרת שלא מותקן אצלי ICS, אבל בכל מקרה), WinRoute PRO וכו' וכמובן ניתוב פורטים דרך הגדרות הICS בווינדוס (כל המחשבים הינם עם WINDOWS XP).

השאלה שלי היא האם קיימת תוכנה, בדומה לתוכנות הנ"ל, אשר עושה אותם דברים אך מנתבת אוטומטית וללא רשימה מראש, נגיד שהיא מקבלת מהclient חיבור בפורט 4661 אז את המידע הבא שהיא תקבל בפורט 4661 ולא קשור לתוכנה במחשב שהיא מופעלת (השרת מן הסתם) אז היא תנתב את אותו מידע ל4661 בclient, שוב - מבלי רשימה מוקדמת. בעצם ראוטינג אוטומטי. קיימת חיה כזו?

נ.ב. - אם יש רעיונות טובים אחרים שפספסתי הם כמובן יתקבלו בברכה ;)

פורסם

אאאאההההממממ......

האמת שאני לא מכיר תוכנה כזאת.

אבל למה שלא תשדרג את האלקטל שלך ותיפטר מה-ICS הבעייתי? הפיתרון המושלם בשבילך, לדעתי.

פורסם
  • מחבר

כי הHUB שלי לא תומך ב10Mb ולכן להפוך את האלקטל לPRO לא יועיל בכלום (ניסיתי את זה ממזמן...)

פורסם

כי הHUB שלי לא תומך ב10Mb ולכן להפוך את האלקטל לPRO לא יועיל בכלום (ניסיתי את זה ממזמן...)

אהה , סיפור מוכר...

אני מתפלא שאתה עוד מחזיק אותו.

פורסם
  • מחבר

אהה , סיפור מוכר...

אני מתפלא שאתה עוד מחזיק אותו.

רוצה לתרום לי 10/100? ;D

או אולי החלפות? :P

תאורטית עם האב 10/100 ואלקטל 510 או PRO מקונפג כראוי החיים יהיו טובים?

פורסם

אכן.

הרבה יותר מ-ICS זה בטוח.

פורסם
  • מחבר

טוב נוסיף את זה לרשימת המתנה יחד עם כרטיס מסך חדש והיטסינק

אם אתם מבינים למה אני מתכוון :P

פורסם

hub10/10 עולה היום פרוטות!

פורסם

hub10/10 עולה היום פרוטות!

200-300 זה פרוטות ? גם אני ניסיתי לברר והעדפתי לשתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים