פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון,הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד.אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ?תודה
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תנסה עם תוכנות שמאפשרות התקנת מערכת הפעלה וירטואלית כמו microsoft virtual pc (חינמית טובה ופשוטה) ו vmware.מצורפת תמונה כדי שתבין במה מדובר...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר WOW מה זה, הרבה זמן לא ביליתי פהאמור להיות ברשותי גם הדיסק של מערכת ההפעלה שאני רוצה בשביל זה ?אם אני מוריד את הגרסא של ה64 ביט, אני יוכל להריץ על זה מערכת הפעלה 32ביט ?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים כן, אתה צריך דיסק או לחלופין קובץ ISO. לגבי ה32 ו 64 אין לי מושג, תעשה חיפוש בגוגל. בהצלחה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אולי תתן את הדגם של מה שקנית נעזור לך למצוא דרייברים מתאימים או איזו קומבינה?...
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר לא יודע זה של WINTERCON משהו מעפן מהונג קונגהפעלתי את זה בXP של אחותי זה עובד נפלא. אני חייב להגיד ששווה כל שקל.בקיצור,הורדתי את הVIRTUAL PC הזה, התקנתי דרכו XP, והXP לא מזהה לי את הUSB של הרכיב הזה אז ככה שאני לא יכול להגדיר אותו בכלל. wtf
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אז הפיתרון היחיד הוא להתקין XP ביחד עם הויסטה :\ http://apcmag.com/5485/dualbooting_vista_and_xp בהצלחה
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר או רק XP.תאכלס אני לא מרגיש שהVISTA נותנת לי שום דבר שXP לא יכול לתת לי, חוץ ממראה חדשני. (שזה דבר חשוב בפני עצמו)
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים גם אני הרגשתי ככה, המראה לא תופס כבר אחרי יום, חוץ מזה המערכת על הפנים במהירות, בתמיכה בתוכנות/משחקים לאחור וגם דיי מסורבלת בכמה דברים...
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מה זה התוכנה הזאת להתקנת וינדוס וירטואלי? זה באמת מתקין? אפשר קצת הסבר על זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.