פורסם 2007 ביולי 3018 שנים קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים לפי מה שרואים הם אכן עם חיישן טמפ' וסלד (5 חוטים) ואם אכן זה המצב אז תכוון אותם בעזרת תוכנה על מנת שבלילה תוכל לישון בשקט
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר עם איזו תוכנה אפשר לכוון? ולכמה לכוון?זה מחובר ללוח אם עם 2 פינים סתם חבל שקניתי, ההבדל בטמפ' הוא גם לא כזה גדול
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים עם איזו תוכנה אפשר לכוון? ולכמה לכוון?זה מחובר ללוח אם עם 2 פינים סתם חבל שקניתי, ההבדל בטמפ' הוא גם לא כזה גדולתצלם את החיבור בלוח אם + את הפינים של המאווררכעיקרון 2 פינם לא מאפשרים לא קראית סל"ד ולא שליטה על הסל"ד
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר פשוט החיבור של הסל"ד חסר...באסה רצח, אולי אני אתכנן איזה משהו עם המאווררים האלו, ואז אני אחבר להם פנציומטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.