עבור לתוכן

אמא שלי קנתה מכשיר "כשר" מחברת פלאפון, כזה של הדוסים.

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שהמכשיר הזה נעול לsms, אינטרנט, העברת קבצים מהמחשב ולמחשב (צילצולים ותמונות {רקעים})

יש דרך לעקוף את זה באיזשהי צורה? אני מתכוון רק להעברת קבצים, השאר לא חשוב. כשאני מחבר את המכשיר לusb המחשב לא מזהה שחובר אליו התקן, והמכשיר נטען.

זה מוטורולה שאני עכשיו לא זוכר את הדגם המדוייק שלו, אני אערוך את ההודעה ברגע שיהיה לי את הדגם.

תודה, בז'נגלו.

פורסם

למה שלא תחזיר את המכשיר ותיקח מכשיר נורמלי במקומו?

פורסם

אני לא חושב שזה המכשיר. אין מכשיר בלי סמס.

בכל מקרה.. אמא שלך חסמה לך יופי את המכשיר. עכשיו נשאר לבדוק עד איפה את יודע ללקק :-X

פורסם

מה הקשר לדוסים?

פורסם

המכשיר הכשר הוא של מירס אני חושב. אבל לא הפיקו לשווק אותו? הפעם האחרונה ששמעתי עליו הייתה בחדשות ב 2004.

פורסם

המכשירים האלה מסורסים

צרבו להם גירסא שלא תומכת בכל הדברים, תלך לחנות פרטית ותשאל אם הם יכולים לצרוב לך גירסא אחרת, אני מקווה שזה יעבוד...

חחח לא מספיק קיבלת מכשיר מחברת פלאפון אז עוד כשר חחח מסכן :lol:

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מכשיר כשר

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יש מכשירים כאלו, חלק מהם עם הדפס של הבד"צ

לרוב הם באים עם תכניות שיחות למניעת "חילול קודש" xD

לדוגמה- בשבת שיחה במסלול שאני מדבר עליו עולה 5.5 שקלים לדקה.

פורסם

ועד כמה שאני יודע יש גם קנס של 60 שקל :lol:

פורסם

רגע רגע רגע, למה אמא שלך בכלל קנתה אתה הפלא הזה?

פורסם

פחחח אני על הריצפה, פלאפון כשר, אחי, הם צרבו לך גרסא על הפלא, שנועלת אותו, חוץ מלנסות לצרוב לבד, ודיי להיות בטוח שהתרוס אותו, אין מה לעשות, לך לאמא, תסביר לה יפה, ותלקק עד שהיא תסכים להחליף לך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה כולכם נדבקתם לטעות הזו, אבל אני אתקן אותכם... אמא שלי קנתה את הפלא הזה בשבילה, כי המסלול הזה טיפה יותר זול ממסלולים רגילים. על הפלא יש הדפס של "כשר", די מגוחך לפי דעתי.

למי שלא יודע מה זה מסלולים כשרים, זה פלאפונים עם גרסת תוכנה מסורסת שאין בה לא sms ולא אינטרנט, וא"א להעביר מהם ולהם קבצים.

השאלה שלי היא אם יש דרך לבטל את זה, או באמת לצרוב עליו גרסה אחרת בלי סיכון גדול...

תודה, בז'נגלו

פורסם

לא, אני לא חושב שיש אפשרות כזאת חוץ מהחלפה למכשיר נורמאלי שיתאים לה יותר...

פורסם

אי אפשר לחסום את העברת הקבצים מהמכשיר למחשב,הסיבה שהמכשיר שלך לא מזוהה מכיוון שהוא לא איזה DISK ON KEY הוא צריך דרייברים מדוייקים,המכשיר הזה בכלל מזדהה בתור מודם במחשב שלך.

אתה צריך תוכנה שנקראת Motorola Phone Tools שעולה כסף ולא ניתנת להורדה בחינם מאתר היצרנית,אתה צריך לגשת לנקודת שירות ולרכוש את התוכנה.

עולה בערך 100 ש"ח.

פורסם

אני לא יודע למה כולכם נדבקתם לטעות הזו, אבל אני אתקן אותכם... אמא שלי קנתה את הפלא הזה בשבילה, כי המסלול הזה טיפה יותר זול ממסלולים רגילים. על הפלא יש הדפס של "כשר", די מגוחך לפי דעתי.

למי שלא יודע מה זה מסלולים כשרים, זה פלאפונים עם גרסת תוכנה מסורסת שאין בה לא sms ולא אינטרנט, וא"א להעביר מהם ולהם קבצים.

השאלה שלי היא אם יש דרך לבטל את זה, או באמת לצרוב עליו גרסה אחרת בלי סיכון גדול...

תודה, בז'נגלו

מי שמשלם בזול, משלם ביוקר 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים