עבור לתוכן

קניתי נגן mp4 2 גיגה של iko ואני לא מצליח להעביר אליו שירים וקבצים בכלל!

Featured Replies

פורסם

בבקשה תעזרו לי.

המחשב מזהה את הנגן ככונן אבל כשאני מנסה להעתיק אל הכונן קובץ זה רושם לי תמיד שגיאה. הכונן גם במאפיינים מסומן כמלא עד 0 מקום למרות שכשאני בודק בנגן עצמו יש רק 1 % מלא.

מה עושים? הספר הדרכה בכלל לא עוזר לי...

פורסם

אולי צריך להעביר את הנגן למצב של אחסון נתונים? לא רשום בכלל בספר הדרכה לגבי תהליך העברת נתונים?

פורסם
  • מחבר

טוב זה ממש מוזר ...

קיבלתי את הנגן, וחיברתי אותו לUSB שמאחורי המחשב (USB 2). במצב הזה המחשב מזהה את הנגן אבל כל שיר שאני מנסה להעביר לנגן נתקל בשגיאה.

אחרי 3 שעות של כאב ראש ניסיתי את הדבר הכי לא צפוי- חיברתי את הנגן למפצל של USB שהוא כמובן USB1. פתאום אני כן יכול להעברי שירים וזה מתאפשר רק באפשרות הזו! המכשיר תומך בUSB 2 אז אני לא יודע מה הבעיה...

מה זהכי מוזר זה שכשאני מחבר בUSB1 אז נפתח לי החלון הזה של וינדוס ששואל מה לעשות עם ההתקן (לפתוח תקייה, לצרוב, לנגן...)

כשאני מחבר לUSB2 לא נפתח החלון של הוינדוס...

בבקשה תעזרו לי זה משגע אותי.

פורסם

נגן ג'נרי, למה ציפית? (תעשה חיפוש קטן על זה)

פורסם
  • מחבר

מה אתה מצפה שאני ארשום בחיפוש? "נגן ג'נארי"?

פורסם

מה דורש כ"כ הרבה מאמץ להקליד כ"כ מעט אותיות? וכן... אם היית מחפש היית מוצא.

ולא ג'נארי אלא ג'נרי.

קשה?

פורסם
  • מחבר

מה דורש כ"כ הרבה מאמץ להקליד כ"כ מעט אותיות? וכן... אם היית מחפש היית מוצא.

ולא ג'נארי אלא ג'נרי.

קשה?

א. אל תתנשא

ב. אם אתה לא יכול לעזור אל תגיב, :nono: הרצתי חיפוש וכל מה שראיתי זה תגובות שלך לאנשים אחרים בסגנון של " נגן ג'נרי למה צפית?" .

ג. מה חשבת שאני ארשום " נגן ג'נרי" ואני אמצא פתרון לבעיה? אתה לא עוזר אתה סתם מציק. לך תירשם לאיזה קייטנה יא מעפן

פורסם

א. אל תתנשא

ב. אם אתה לא יכול לעזור אל תגיב, :nono: הרצתי חיפוש וכל מה שראיתי זה תגובות שלך לאנשים אחרים בסגנון של " נגן ג'נרי למה צפית?" .

ג. מה חשבת שאני ארשום " נגן ג'נרי" ואני אמצא פתרון לבעיה? אתה לא עוזר אתה סתם טמבל מתנשא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=274730.0

א. לא מתנשא... אולי במקום לשאול היית מחפש וזה היה חוסך ממך...

ב. נגן ג'נרי אולי יגיד לך משהו ברגע שתבין מה זה.

ג. לא. בגלל שזה נגן ג'נרי סביר להניח שלא תמצא פתרון.

ד. BOO FUCKING HOO

פורסם
  • מחבר

מה הקשרר מההה??!!!!

אני צריך פתרון לבעיה לא שתתחיל לחנך אותי ולהגיד לי למה לא טוב לקנות ג'נרי! :kopfpatsch:

ותפסיק למחזר את התשובות שלך: "נגן ג'נרי...בלה בלה בלה... עובדים סינים...בלה בלה בלה.... ילדים בני 3...בלה בלה בלה.... חברות שאני ממליץ ...בלה בלה בלה..."...

פורסם

אם היית קורא היית מבין...

אין תמיכה מהחברה.. בעצם- אין חברה. לא נוכל לעזור לך. אם לא כתוב כלום על זה באריזה של הנגן אז נדפקת. מרוצה?

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא היית מבין...

אין תמיכה מהחברה.. בעצם- אין חברה. לא נוכל לעזור לך. אם לא כתוב כלום על זה באריזה של הנגן אז נדפקת. מרוצה?

ואתה מדבר בשם כל חברי הפורום אני מבין אה?

אם הייתי רוצה תמיכה של החברה הייתי מתקשר לטופ טכנולוגיות ושואל. אני יכול גם ללכת להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי. אבל אני לא רוצה!

הסיבה שפניתי לפורום היא לדעת אם יש עוד מישהו עם בעיה דומה ואיך הוא פתר אותה.

תעשה טובה , תחסוך לי את התגובות שלך "גנרי..בלה בלה.. סינים..."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים