פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר סעמק, לא קיבלתי כלום.אמרתי לרופא שכואבות לי הפרקים ואני לא מצליח להשתין. עשה לי בדיקה שתיי דקות והעיף אותי החוצה.אמרתי לו: " אבל איך אני יחזור ככה, אני בקושי יכול לזוז". המנ**ק אמר לי: "תסתדר עם זה". אחריי זה קם, פתח לי את הדלתוהראה לי את הדרך החוצה.שיייייייייט....... מחר אני ברכבת ב 6 בבוקר.לילה טוב !
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים שכל אחד שמפרט פה שיטה יכתוב בבקשה מתי הוא ניסה אותה ולמה היא גרמה לו... לפני שאני מפזר מלח על הרגל או דוחף מלפפונים חמוצים לאף אני חייב לדעת את ההשלכות... כמעט שנתיים בצבא ולא היה לי גימל אחד
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים שכל אחד שמפרט פה שיטה יכתוב בבקשה מתי הוא ניסה אותה ולמה היא גרמה לו... לפני שאני מפזר מלח על הרגל או דוחף מלפפונים חמוצים לאף אני חייב לדעת את ההשלכות... כמעט שנתיים בצבא ולא היה לי גימל אחד המלח אמור לגרום לנפיחות. לי עוד לא יצא לנסות את השיטות הללו, אבל אני אשאל את חבר שלי.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים פרוסת תפוח אדמה עובדת טוב יותר ממלח... זה מוכח.תקשור אחת לאיזור הרצוי למשך לילה, בבוקר תראה תוצאות.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים תגיד לרופא שיש לך שפשפת חזקה מאוד ואתה בקושי זז ... ואני לא חושב שהוא יבקש ממך להראות לו את ה- Muzez שלך ...
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים רופא אזרחי מבקש שתראה לו את הטינאי נאי נאי, אז רופא בבסיס לא יבקש?... תיהיה בטוח שכן.במקרה שלי זה באמת נכון, יש לי שפשפות קטלניות במפשעה, אבל זה לא יעזור לי יותר מדי כי... "לכולם יש את זה".
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים יש לי מרכיב סודי לגזים רצחניים ! תאכל 5 בייציםאחר כך תשתה שוקו ותרוץ 5 דקותואז תאכל ציטוס ואני אומר את זה מנסיון !
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים רק גזים?... : זה מתכון בטוח לקילקול קיבה של החיים + גזים + שילשולים ואולי גם הקאות והרגשה כללית רעה במיוחד במיקרים קיצוניים.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים god.... צ'יטוס עם שוקו, באלוהים שזה קטלני... ועוד צ'יטוס בטעם רוקפור :idea:
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מתכון לגזים: ב 3 בלילה תן לחבריך להעירך ופתחו שולחן שימורים/סלטים כדקלמן:סלטים: כרוב אדום, סלק, טונה, מטבוחה, חומוס-פולשימורים: תירס, לוף, עגבניות, אננס, משמש, אפונה וגזר, טונה, ולפתנים שוניםטחן עד כי תרגיש שאתה חזיר שמןבבוקר האוהל מתעורר עם ערפל ירוק
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מתכון לעצירות רצחנית !תשתה 3 בקבוקי קולה 1.5 ליטר15 מופלטות עם דבש+חמאהסמבוסק עם גבינה בולגרית+רסק עגבניותפיצה עם פטריות ואנשובי 7 סופגניות ריבת חלב5 סופגניות ריבה רגילה :asthanos:
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים או שאל תשמע לאף אחד מהםופשוט לך לבית מרקחת הקרובותקנה חומר משלשל הכי חזק במקום קחת כפית או שתייםשתה ת'בקבוק..ותהנה לך..... :-X
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים או שאל תשמע לאף אחד מהםופשוט לך לבית מרקחת הקרובותקנה חומר משלשל הכי חזק במקום קחת כפית או שתייםשתה ת'בקבוק..ותהנה לך..... :-Xואת היומים גימלים הוא יבלה בשרותים...חכם ממש ממש ממש חכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.