עבור לתוכן

איך להוציא גימלים למחר ?

Featured Replies

פורסם

אני באמצע הטירונות, ואני חייב להוציא גימלים ליומיים הקרובים.

אני מתכנן לנסוע עוד מעט לקצין העיר ...אבל מה כדאי להגיד לרופא כדי לקבל גימלים על בטוח?

בבקשה תעזרו לי , זה דחוף !

• תגובות 36
  • צפיות 19.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תעשה כמו באסקימו לימון, תיקח חבר ותעשו כאילו אתם הומואים ;D

פורסם

דלקת חריפה באוזן שמאל + תישן הלילה עם תפוח אדמה על פרק היד הימנית, שהאיזור יתנפח ומחר תגיד שנפוח לך וכואב נורא, אתה מתוקתק.

פורסם

יש לי משהו תותחני בשבילך. תגיד לו שיש לך כאבי בטן איומים וששילשלת שילשול בצבע ירוק זה יעזור תאמין לי. אם הוא לא יאמין תגיד לו "רוצה לראות שיוצא לי ירוק" ואז הוא כבר יאמין לך ;)

פורסם

עוד אחד קטן וקצת יותר חולני שגם עשוי לעבוד, תגיד שירדת לחברה ש'ך ומאז חטפת כאב גרון, משו ליגה, אתה לא יכול לדבר, לנשום, יש לך טעם של דגים בפה ושקשה לך לבלוע.

פורסם

יש לי משהו תותחני בשבילך. תגיד לו שיש לך כאבי בטן איומים וששילשלת שילשול בצבע ירוק זה יעזור תאמין לי. אם הוא לא יאמין תגיד לו "רוצה לראות שיוצא לי ירוק" ואז הוא כבר יאמין לך ;)

אי איזה תמים הרופאים יכריחו אותו לחרבן בקופסא (רק שתדע!)

ולפותח הדיון שתלך לשם תגיד שכואב לך שאתה משתין וכנראה יש לך דלקת בשתן, הרופאה תתן לך להשתין בכוס ואחרי שתשתין תירק הרבה לכוס ותתפתף כמה טיפות של דם לכוס ותערבב כמו שבחיים שלך לא ערבבת (זאת אומרת חזק וטוב), ותאמין לי שזה ישחרר אותך לכמה ימים יותר מיומיים!

פורסם

זה הולך וניהיה יותר מושקע... תמשיכו לתת עיצות, אני משוכנע שאזדקק לכמה בעוד חודש... 8)

פורסם

כאבי גב... ושילכו להוכיח שאין ;D

פורסם

זה הולך וניהיה יותר מושקע... תמשיכו לתת עיצות, אני משוכנע שאזדקק לכמה בעוד חודש... 8)

LOL, מה התאריך גיוס שלך?

פורסם

יאללה כולכם צ'ונגים! :AR15:

פורסם

תפזר מלח על החלק העליון של הרגל, ועל זה תשים מגבת רטובה, תלחץ... ואתה משוחרר.

פורסם

מה עם הדבר הכי פשוט ? חום! שים איזה משהו חם על המצח והפרצוף\, תמצמץ הרבה, תיראה מטושטם וכו' ...

אפשר לזייף צליעה או משהו כזה. תישן על הרגל או סתם תגיד שרצת והיה בור

פורסם

1 עגבניה

1 מלפפון

1 כוס חלב

5 כפיות שמנת

1 כוס מים

ליטול לפי הסדר הכתוב ויש לך יומים גימלים

פורסם

חוץ מזה שאתה (כותב הת'רד) מבצע עבירה בפומבי הכל טוב. :nono:

פורסם

איזה מצחיק זה עם קצין העיר יושב במחשב שלו עכשיו במסתכל בת'רד הזה...או אפילו אחד מבמשתמשים פה זה הוא

אחרי זה הוא יבוא אליו עם אחד התירוצים שנכתבו פה בת'רד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים