עבור לתוכן

איך מוצאים עבודה סבירה?

Featured Replies

פורסם

נמאס. אני הולך לכוח אדם ונותנים לי רק זבל. אתמול עבדתי במחסן של כרמל בנמל אשדוד. קרעתי את התחת בשביל 20 שקלים לשעה. הבגדים שלי היו ספוגים בזיעה. כל דקה נמשכה כמו נצח. עכשיו אני יודע איך מרגישים בגיהינום.

מגיע לי משהו יותר טוב. יש לי בגרות מלאה, אני יודע אנגלית ברמת שפת אם, יש לי הופעה רשמית נקיה ומסודרת. אנשים בלי תואר אחרי הצבא מוצאים עבודה זמנית נורמלית, אבל איך הם עושים את זה? איפה אפשר למצוא עבודה יותר נורמלית?

• תגובות 46
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת המדינה שלנו לצערי, רק וויטמין P והמון כסף משיג לך עבודה טובה, בלי תואר,נסיון.

תנסה מזון מהיר, אני עובד בפיצריה, כול דקה גיהנום 18 שקל לשעה, אני חוזר הביתה מטונף,מפיצות,לכלוך,זיעה, עובדים כמו חמורים בחום עם התנור.

פורסם
  • מחבר

איך מוצאים עבודה בתמיכה טכנית? אני יודע בוודאות שהם לא עובדים עם סוחרי עבדים של מאה ה-21. (כוח אדם)

פורסם

לא נכון, אני התקבלתי לתמיכה טכנית (לצערי) עם חברת כוח אדם.

תמיכה טכנית אולי לא מתישה פיזית, אבל בהחלט מתישה מנטלית עם הזמן. תחשוב טוב.

פורסם

איפה אתה גר?

פורסם

יש לא מעט מודעות של ביקוש לעובדים בתמיכה טכנית במדורי העבודה של העיתונים הגדולים בעיקר בסופ"ש.

אתה יכול לנסות גם את חברות הטלפונים הסלולרים וכו'.

חוץ מזה יש באינטרנט בלי סוף אתרים של משרות סבירות, שבן אדם ברמתך(לפי התיאור שלך) יכול למצוא.

שווה לך אולי להשקיע אפילו כמה שקלים ולהרשם לאתר גדול(למשל בAll jobs יש בערך 20,000 משרות,

כשהרשמה לחודש עולה 30 ש"ח~).

בוא נגיד שהמכשול העיקרי שמרבית החברות הגדולות דורשות הוא התחייבות לחצי שנה-שנה, אך אם זה לא מהווה בעיה עבורך,

אני ממש לא רואה סיבה שלא תמצא עבודה סבירה פלוס.

פורסם
  • מחבר

אני גר באשדוד. כ-40 דקות נסיעה באוטובוס מתל אביב. וכן, כנראה ארשם ל-alljobs. למישהו יש עוד רעיונות?

פורסם

תכתוב לעצמך קורות חיים שייראו מסודרים ו"עשירים" (גם אם לא באמת עשית משהו מועיל כל החיים שלך), תעבור על אתרי הדרושים באינטרנט ותתחיל לשלוח.

לגבי תמיכה טכנית, רק תמיכה עסקית. תמיכה ללקוחות פרטיים זה סיוט.

פורסם

נראה לי שכבר אמרתי את זה בת'רד שהיה פה בעבר:

לך לקניון / מרכז מסחרי ותתחיל לשאול מקומות אם הם מחפשים עובדים (בעיקר מקומות של מזון מהיר. חנויות לרוב יחפשו עובדים אחרי צבא).

בקיץ תמיד מחפשים עובדים (למרות שכנראה היה עוזר אם היית מחפש לפני חודש, בדיוק כשהתחיל החופש הגדול).

פורסם
  • מחבר

איך כותבים קורות חיים?

פורסם
  • מחבר

זה מעולה!

מה אני כותב בניסיון תעסוקתי? אף פעם לא עבדתי ברצינות באזרחות.

פורסם

גבר, בוסים, אוהבים אנשים שיודעים לחשוב בעצמם, ולהגדיל ראש, אתה יודע את זה, אם ההיתה קצת מסתכל, ההיתה רואה שהלינק השני מפרט אחד לאחד מה לרשום בכול מקום.

פורסם

לך תלמד משהו אתה לא רוצה להיות תקוע 50 שנה עם מקצוע "זמני"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים