פורסם 2007 ביולי 3018 שנים כנראה הרבה פחות קרינה מהטלפון שלך.בעבר היה חשש שמסכי CRT פולטים הרבה קרינה, ולכן מכרו "מגנים" למסכים (אבל זה כבר מזמן לא קיים ו/או נחוץ, אם בכלל זה היה אי פעם נחוץ).
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים יש לי LCDזה הורג לי תעיניםאבל בטח יש דרך מדוייקתלבדוק את זה כמו שבודקים תמיקרוגלתתחיל בחיפוש בויקפדיה באנגלית
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים יש לי LCDזה הורג לי תעיניםזה אומר שאתה צריך לבדוק את העיניים שלך או את המסך. זה לא אמור להיות כך - אלה אם כן אתה 14 שעות מול המסך . . .
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים בגלל דאגה של אמא שלי שאני ישן עם מחשב דלוק... :-\למה דלוק?על איזה קרינה אתה מדבר?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר דלוק בעיקר בגלל האימיול, ותוכנה של שעון מעורר ואין לי מושג על איזה קרינה אני מדבר... אמא שלי אמרה לי שהיא מפחדת שזה לא בריא לישון ליד המחשב כי הוא פולט קרינה. קיוויתי שתסבירו לי אם יש או אין, ואם יש אז מה רמת הקרינה, וכמה זה ביחס למכשירים אחרים (דוגמא שכבר נתתי, זה מכונת גילוח) תודה, בז'נגלו
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים נו באמת, כל מכשיר חשמלי פולט קרינה. גם אם תכבה אותו עדיין תחשף לקרינה ואני מבטיח לך שהמחשב לא יהיה הגורם לאוזן השלישית שתגדל לך.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים דלוק בעיקר בגלל האימיול, ותוכנה של שעון מעורר רק משהו קטן - אל תסתמך על המחשב כשעון מעורר... אתה לא רוצה שהוא יפסיק לפעול כשיש הפסקת חשמל.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מהמחשב תמקבל הרבה פחות קרינה מכשתדבר בטלפון סלולרי.המחשב לא צמוד לך לגוף (במיוחד לא המעבדים או שום דבר כזה), הם גם לא מיצרים כמות רבה של קרינה אלקטרומגנטית ולכן השפעת המחשב זעומה.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים אם כבר אז הספק כוח הוא הרכיב ה"בעייתי" אבל גם הוא לא בעייתי, השדה הא"מ שהוא יוצר לא מסוכן (אני מניח שאתה לא משתמש בספק כוח בתור כרית ) כמו כל שאר המכשירים החשמליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.