עבור לתוכן

למי שיש רמקולים של קריאיטיב 2.1

Featured Replies

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס

החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול

אדום ירוק וכחול

ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש

אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב?

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

פורסם

אם יש לו חוברת הפעלה שם צריך להיות מוסבר,אבל אם אין,כנס לדרייב של כרטיס הקול,שם כשאתה מכוון למערכת 2.1 צריך להיות רשום לאן לחבר.

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס

החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול

אדום ירוק וכחול

ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש

אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב?

מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

huh?

מה לעזאזל עשית שם??

יש אצל אחי מערכת 2.1 שלהם (SBS 380) שאני קניתי פעם (עכשיו קניתי חדשה של 5.1).

לתוך הבאס יש כמה כניסות - רמקול ימני, שמאלי וחשמל. ויש לו יציאה אחת - אותו כבל ירוק..

את הכבל הזה אתה מחבר לאחד מהחורים (אני לא זוכר איזה, משער שלירוק). כנראה מה ששמעת באס חזק מידי, תבדוק באחורי הבאס יש לו כפתור מסתובב של רמת הבאס, אולי היא גבוהה מידי ובגלל זה זה נשמע לך מוגזם.. או באקולייזר של התוכנה שלך.

לגבי תוכנה אם אין לך גם כרטיס קול של קריאטיב אז אתה לא יכול להתקין שום תוכנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים