עבור לתוכן

9500 Pro או GEFORCE 4 TI 4800SE

Featured Replies

פורסם

LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE

128MB MY VIVO

או

Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB

אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק הרבה זמן ובעל ביצועים טובים שני הכרטיסים עולים אותו דבר הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על אחד מהם או משהו אחר במחיר דומה (1335) ואם אפשר קישורים לבדיקות של הכרטיסים הנ"ל

תודה מראש. :jump:

פורסם

ההרשקולס יעשה עבודה מעולה קח אותו בלי שום ספק

פורסם
  • מחבר

יש לו יתרון מסויים או שפשוט הATI עדיף על GEFORCE ?

פורסם

יש יתרונות רבים, אני בטוח שחיפוש מהיר יראה לך אותם, השאלה אם אתה צריל לשלם עוד על ההרקולס... ::)

פורסם

לראש שקט - nvidia :(

פורסם

אחח, איך אני רואה שהת'רד הזה גודל כבר מעכשיו.

ראש שקט זה למי שמברר איך מתקינים כרטיס מסך בצורה נוכנה לפני ההתקנה ומבצע הכל לפי הספר.

פורסם

ההרקולס הרבה יותר טוב בביצועים שמפעילים AA וכל ההגדרות הגבוהות, ה-TI4800SE הוא כבר ישן תומך רק DirectX 8.1

לאומת 9.0 של ההרקולס, תקנה את ההרקולס וזהו, חפרו על זה כבר כאן בפורומים, לדעתי המנהל צריך לסגור את הת'רד, סתם

משיכה לאנשים שרוצים להתעצבן.

פורסם

אני לא אנעל, אבל באמת חיפוש ודפדוף בדפי הפורום יענה לך על הרבה שאלות :xyxthumbs:

פורסם

כמובן שה-9500 פרו הוא כרטיס יותר טוב מה-4800 SE . אמממ...אם כבר קח ATI - OEM (חסכון של כ-200 שקל).

פורסם
  • מחבר

חיפשתי לפני שפירסמתי ולא מצאתי ככה שתודה על העזרה.

ועוד משהו ראיתי כתבה על חברה לא זוכר איזה שקראה לכרטיס 4200 בשם 4800 בגלל האפשרות של הAGP8 מישהו יודע איזה חברה זאת ?

פורסם

תשאל משתמשים בפורום בקשר 9500 וכמה הם מרוצים ממנו, אחרי הקניה אתה תצטרך לרוץ אחרי patches/fixes וברורים אין סוף בפורומים שמתעסקים עם כל מיני באגים קטנים ומעצבנים של הכרטיסים האלה... מצטער - לפי הבדיקות הוא אכן יותר חזק ++אבל++ החיים איתו ביום יום קשים מאוד....

אני נכוותי מה8500 ומסתבר שגם ה9500 מלא אי בשלות... הייתי רוצה להמליץ על ATI (אפילו קניתי כזה) אבל לצערי - nvidia לראש שקט.

פורסם

כרטיסי ה-Geforce 4 TI4800 הם כרטיסים מבוססים על ה-AGP X8 והם רק ה-TI4400 וה-TI4600,

ה-TI4200 נשאר בשם שלו רק שהוסיפו לו ליד השם גם AGP X8, ה-TI4400 הפך ל-TI4800SE

וה-TI4600 נקרא TI4800 {בלי SE}.

ולמה לא מצאת את ה-ATI RADEON 9500PRO 128MB OEM? יש ב-PCHARDWARE אצל הדובים יש,

יש גם ב-K.S.P, כנראה שלא חפשת מספיק.

פורסם

Ti4200 AGP8X = Ti4200 with AGPX8 support

Ti4800SE = Ti4400 with AGPX8 support

Ti4800 = Ti4600 with AGPX8 support

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים