פורסם 2007 ביולי 2918 שנים שלוםהחלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיוןאבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסייםגם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובדגם האקספלורר הפך להיות איטימשהו מוזרלא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים תבדוק טמפרטורות, אולי לא התקנת את המאורר טוב (או שלא שמת משחה טרמית כמו שצריך) ולכן המעבד מתחמם ומאט את עצמו.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר תודה לכם על העזרה אבל בקשר לניקוי ווינדוז משגיאות אז tuneup היא התוכנה המתאימה למשימה זאת וכפי שאמרתי היתה מנקה ווינדוז תוך 3 דקות עכשיו לוקח 15 20 דקותאז אני חושב שכדאי שאני אתקין ווינדוז מחדש זאת הדרך היחידה לדעת אם זה בעית חומרה או לא
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר השתמשתי ב EVEREST Home Edition האם זה טוב ?אבל לא יודע איפה בדיוק הטמפרטורה של המעבד
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר נו ומה היא הטמפרטורה הרגילה של המעבד ?אני רואה פה רק טמפרטורה של הדיסק הקשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.