עבור לתוכן

חשמל דרוש לבלוק מים ??? מה הסיפור הזה ?? ->>>

Featured Replies

פורסם

כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום.

למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!!

http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp

פורסם

הדבר הזה שיוצאים ממנו שני החוטים זהו Peltier . זו הי לוחית שכאשר מעבירים דרכה זרם חשמלי צד אחד שלה תמיד קר והחום עובר לתידה שני. ככה שהצד הקר הוא זה שנוגע במעבד והצד השני מקורר על ידי הבלוק.

פורסם
  • מחבר

רגע, אבל אם אני רוצה לקרר את המעבד ע"י המים ישירות, אני לא צריך את הדבר הזה, נכון ?!

וכמה בערך עולה כזה דבר ?!

תודה !!!

פורסם

הדבר הזה זה סתם שיטה אחרת

אתה יכול לקרר רק עם הבלוק מים וזה מה שוב האנשים עושים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה, וכמה עולה בערך כזה דבר ?!

פורסם

אתה לא צריך פלייטר, ואתה גם לא מקרר את המעבד ישירות, יש בלוק ...

למרות! שיהיה בחדשות האתר איזה אחד מטורף שקירר את המעבד ישירות, מים על הליבה! :P ( AXP )

פורסם

לדעתי זנ לא פלטיר אלא גוף קירור מים רגיל אך יש לו רכיב חימום מתחת למעבד כדי לחמם את האדים מעט כדי למנוע התאבות. :hat:

פורסם

לדעתי זנ לא פלטיר אלא גוף קירור מים רגיל אך יש לו רכיב חימום מתחת למעבד כדי לחמם את האדים מעט כדי למנוע התאבות. :hat:

זה בהחלט פלטייר... הדבר האחרון שמישהו צריך זה גוץ חימום בהיטסינק.. המעבד יותר מספיק חום.

פורסם

ראיתי ששמים כאלו למערכות קירור גז אז חשבתי שזה זה. אבל לא ראיתי פלטייר שמקורר ע"י מים (אני לא יודע לאיזה הבדלי טמפ מגיע הפלטייר אך האם הו מצריך קירור מים). אם כן אז זה רעיון מצויין אם הוא יכול לקרר ביעילות.

פורסם

אני מקבל את זה שבוע הבא אני יגיד לך איך זה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים