פורסם 2007 ביולי 2918 שנים יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכתלמישהו יש מושג כיצד הם מחברים?[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים יש לך רק את החיבור או את כל המתאם ? בכל מקרה אפשר לקנות את כל המתאם (כולל הS/PDIF) ב33 ש"ח.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים יש לך חיבור של 3 פין שיוצא ל SPIDF?יפהיש לך חיבור של 3 פין שנמצע על הבורד?יפה.תזהה את שניהם ותזווג אותם.העובר ייתן לך את מה שרצית
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר בוא נתחיל לאט לאט 1 . אין בחנויות במלאי את החיבור הזה ניסיתי מספר חנויות ובהתחלה הם אמרו שיש להם במלאי וגם היה רשום באתר שיש אחרכך הם חזרו אליי אמרו שאין והם יזמינו ואחר כך הם אמרו שלא ניתן להשיג2. THE REAPER לא הבנתה כלום ממה שרשמתי ולכן נתתה תשובה שלא קשורה כלל!!יש לי את החיבור של ה3 פינים אך בצידו השני של החוט יש שוב 3 פינים משני הצדדים אני רוצה לבנות חיבור כמו שהראתי והסברתי השאלה היא איך מחברים את ה3 חוטים או בכמה שצריך לחיבור SPDIF אני אנסה להעלות תמונות להסביר במדוייקאוקיי אז הוספתי תמונה זה החוט והחיבור בלוח ואותו אני רוצה לחבר לחיבור SPDIF כמו בתמונה השנייה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 16:32:10מישהו יודע כיצד מחברים אותם יחדיו :s05:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים עדיין נראה לי כמו יציאה על הלוח וחיבור, כנראה גם לכל שאר הפורום...תנסה להסביר יותר טוב.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אוקיי אני אנסה עוד פעם...את רוצה להגיע מיציאת SPIDFלחיבור RCA?עכשיו קלעתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.