עבור לתוכן

orthos ERROR

Featured Replies

פורסם

i got that error

[attachment deleted by admin]

פורסם

נו ו ... ?

או שזה אחד הזכרונות , או שזה המעבד , או שקירור מעבד לא מספק , אם אתה באוברקלוק , אולי פחות מדי מתח , אולי תזמונים הדוקים מדי לזיכרון , יכול להיות גם לוח , יכול להיות חוסר תאימות בין הלוח לבין המעבד בין הזכרנות , במידה וזה AMD ... יכול להיות הרבה דברים .

תפרט קצת .

זה כמו שתבוא למוסך עם האוטו שלך , ותגיד לו , שמע , הוא דפוק .

יופי .

מה דפוק בו ?

פורסם
  • מחבר

k your right

asus p5n32-e

e6700

corsair dominator 800mh cl4

i did the cpu stress only and i went fine (did it fir 30 min)

this test worked for like 2 secs , what does that say ? there is a problem an way ? and you just dont know what it is?

פורסם

תוודא שהוספת מספיק מתח לזיכרון , תוודא שהגדרת את התזמונים נכון .

במידה ועשית את הכל נכון , תנסה להריץ שוב פעם .

נופל ? תוציא סטיק אחד החוצה ותריץ . לא נופל עם סטיק בודד ? תחליף בין הסטיקים , תריץ עם הסטיק השני .

לא נופל על השני , תחזיר את שניהם פנימה , תריץ שוב פעם . עדיין נופל ? תבדוק עדכוני ביוס , תבדוק OVL באתר של אסוס , יכול להווצר מצב שיש בעיית תאימות בין הלוח לזיכרון , קורה לא פעם ולא פעמיים .

פורסם

שלום אני חבר של RONLL עכשיו הוא לא יכול לכתוב כי יש לו ERROR עם המחשב כל פעה שהוא מעלה את הוינדוס.

עכשיו לגבי המתח של הזכרונות הם:

MEMOREY VOLTAGE: 1.8 לעומת מה שאמור להיות שהוא 2.4 לזכרונות שלו.

DDR2 TERMINATION VOLTAGE : 0.9

עכשיו רון לא יודע איזה מהם לעלות את המתח מישהו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 23:09:23

מצטער על ספאם זה דחוף אחים שלי תענו לי[br]פורסם בתאריך: 28.07.2007 בשעה 23:28:56
תענו לי פליז!!!!!!!!!!
פורסם

memory voltage - thats the one he should go up with

פורסם

רון הגיע לנצב שהוא מדליק את המחשב ואין לו שליטה בעכבר ומקלדת זאת אומרת שאין נורות אפילו בעכבר או במקלדת, דרך אגב הוא עשה ריסט לביוס?

מישהו יכול לעזור בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים