פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אני קניתי מעברר של VENTECH ל AMD (ביגלל שאמרו שהוא טוב)הגתי הביתה התקנתי אותו וכשניכנסתי ליבדוק מה הטמפ' היא היתה 80!!!!!!!! אני כמובן כיבלתי שוק של החיים וחיביתי מהר תמחשבכמובן פירקתי הכל ובאמת לא סמתי על הצד הנכון מאושר ושמח חשבתי שניפתרה בעיה סמתי תמישחה התרמית וחיברתי תגוף כירור עוד הפעם והפעם אם הצד הנכון !!כשהלכתי ליבדוק מה הטמפ' עוד הפעם הופתתי כי היה היתה בין 60 ל 70( הטמפ' אם המעברר שקיבלתי היה 40-50 )כמובן ניסיתי להתקין את הגוף קירור בכל המצבים לימרוח את המישה הטרמית בכל האפשרויות שכימות !! ולרוע הופתתי שזה לא עוזר והטמפ' לא ירד מ70 !!(בדקתי והמכברר מיסתובב בסדר ב4300 סיבובים)אם תוכלו לעזור לי תודה רבה מראש!!ואני מיתנצל על השגיעות עתיב!!!!!
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אולי המד טמפרטורה מזייף ?בדקת טמפ' בביוס ?אחרי כמה זמן הוא מגיע לטמפ' הזאת ?
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר תודה רבה בסוף פתרתי תבעיה הבעיה היתה בכליפס שתופס תמעברר לצוקתותודה לכולם על העזרה
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מסקנה... לבדוק שהרכבתם נכון לפני ששואלים (סתאאם.. תשאלו מתי שאתם רוצים, הרי בשביל זה אנחנו כאן)על כמה זה עובד עכשיו?
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר 36-38אבל יש לי עוד 3 מאוובררים שהם לא פועלים שאני יפעיל אותם בעוד איזה כמה ימים !וזה גם אם החומר המריחה הרגיל שהביעו אם המאווררואני סם ארטק סילבר 3אז אני מקווה שיהיה אפילו יותר טוב!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.