עבור לתוכן

מי אמר ש-X1950P לא Overclockable!?

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC עם ה-rivatuner מ-621/796 ל-688/857 (אוברקלוק לאוברקלוק כאשר הקלוקים המקוריים הם 580/690)

שאני בודק בתוכנות אחרות זה אומר לי שהקלוקים העכשווים שלי הם באמת הקלוקים האלה אבל ב-ati tray tools זה אומר לי 580/857 כלומר רק הקלוק של הממורי אפקטיבי כנראה שזה בגלל שאמרתי לו להשתמש ב-OC רק ל-3D וב-2D הוא נותן לי רק את ה-OC של הממורי ובאברסט התמונה אחרת בכלל...

יש לי שם ארבעה מצבים:

תחת הכותרת:

ATI PowerPlay:

Setting #1 GPU: 573 MHz, Memory: 688 MHz

Setting #2 GPU: 472 MHz, Memory: 688 MHz

Setting #3 GPU: 688 MHz, Memory: 857 MHz

Setting #4 GPU: 621 MHz, Memory: 796 MHz

שניתן באמת לראות שהמצב השלישי זה ה-OC שלי... השאלה מתי הוא משתמש בו? מישהו יודע?

אם אתם רוצים אני יכול להביא תמונה אם זה לא היה ברור ::)

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אתה משתמש בו שאתה משחק.

מה לגבי טמפ' ?

פורסם

תביא תמונה ותוצאה ב3DMARK 05\06,לי אישית זה מאוד יעזור.

פורסם

אם אתה רוצה לדעת בוודאות את מהירויות השעון (או נתונים נוספים) כשאתה במצב 3D, אתה יכול להשתמש ב Hardware->Monitoring Graphs. אפשרות זו מציגה חלון עם גרפים שמתעדכנים בזמן אמת ומציגים נתונים שונים שאתה יכול לבחור (עם לחיצה ימנית על הגרף ובחירת אפשרות configure אתה יכול לבחור אילו נתונים להציג, ויש המון אפשרויות - מהירויות שעון, טמפרטורות, זכרון כרטיס מסך פנוי וכו'.), כשציר ה X מציין את הזמן שעובר.

אז לפני שאתה מעלה משחק, תפעיל את ה Monitoring Graphs, תבחר שיציג את GPU Clock ואת Memory Clock בטווחים המתאימים (אתה יכול לבחור טווחי ערכים לתצוגה של הגרפים). כעת תפעיל את המשחק ושחק לך להנאתך. כשתצא ממנו, תביט בגרפים ותראה איך מהירויות השעון היו בדקות האחרונות ותראה אם הם תואמות את הצפוי. (אם תעביר את הסמן על הגרפים עצמם יוצגו הערכים המדוייקים של הנתונים בזמן X לפי המיקם בציר X שסמן העכבר נמצא בו)

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים!

אני בקירור סטוק ובגלל ששהורים שלי עובדים בחברת החשמל ( :) ;D :smile1:) המזגן דלוק נון-סטופ ולכן הליבה ב-43 מעלות והזכרונות 43 מעלות שהכרטיס במנוחה ובמאמת הליבה ב-58 מעלות והזכרונות ב-50...

פורסם

אני הגעתי עד עכשיו ל-600\740 יציב עם X1950GT.

הטמפ" גג 70 והתוצאה ב3DMARK 05 היא 9400.

פורסם
  • מחבר

חברים ה-OC היה כישלון קיבלתי 5200 ב-3Dmark05 חחחחח.....

למרות שגם בסטוק התוצאות לא מדיהמות קיבלתי בסטוק 6300 איך תגידו לי איך?!? בטח בגלל המעבד הזבל בן זבל שלי... מגה של קאש ו-533FSB... אלהוים ישמור מה חשבתי לעצמי שקניתי כזאת גרוטאה.. :pissed:

פורסם

אצלי על קלוקים של PRO אני מקבל 9500 עם A64.

פורסם

אני הגעתי עד עכשיו ל-600\740 יציב עם X1950GT.

הטמפ" גג 70 והתוצאה ב3DMARK 05 היא 9400.

אחי אני מקבל 9502 ב05 ו14931 ב03 במצב סטוק טמפרטורות

במצב 2D

55 מעלות

במצב 3D

67 מעלות

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוברקלוק נחמד מאוד ,רק חבל שהמעבד מגביל ,עם אתה שוקל להחליף אז אני ממליץ לחכות ליציאת הדור החדש של INTEL ו AMD .

ה 1950PRO סהכ כרטיס מעולה יחסית למחירו ,גם רק כאשר הוא יצא הוא היה מאוד כדאי לעומת התחרות שהגיע מנוידה ,אז כל הכבוד על ה OC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים