עבור לתוכן

מישהו יודע למה nvidia לא מפרסמת דריורים חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים

של ה-3dmark 2003

אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???

פורסם

כן, אבא שלי עובד בכיר ב nV ( ראש צוות מפתחים ), והוא אמר שזה בגלל שהם מחכים לסוף פיתוחו של דרייבר חדש, שישמיד את כל הכרטיסים, לא דע, איכשהו.

פורסם

כן, אבא שלי עובד בכיר ב nV ( ראש צוות מפתחים ), והוא אמר שזה בגלל שהם מחכים לסוף פיתוחו של דרייבר חדש, שישמיד את כל הכרטיסים, לא דע, איכשהו.

מה זה אמור להביע?

פורסם
  • מחבר

כן אבא שלך עובד שם ולך יש geforce 4 t4200 ולא איזה fx חדש אההה אחי אם אתה לא יודע אז אל תיזרוק שטיות

פורסם

נו באמת... תנו לא רצת קרדיט. לבם אדם יש חוש הומור ;D

פורסם

אני לא אוהב להשוויץ, וכל מקרה, אבא שלי בא עם ה GFFX עוד שבועיים.

למה למען השם חשבת שאני רציני?! אף אחד לא יודע, אף אחד פה ( ככל שידוע לי! ) לא עובד ב nV, אז לכן אין טעם לשאול כאלו שאלות מפגרות. ( no offense )

פורסם

תראה... בוא אני אשא כמה דברים שנשא הרב שלימד אותי בהתחלה לבר מצווה. אי אפשר להבין למה ה' עושה דברים, לא מנסים גם. אבל אפשר לנסות להבין את הטעם שבפעולותיו, אפשר לאמר - לנחש אותם.

אז אי אפשר לדעת למה NVIDIA עושה מה שהיא עושה, אבל אפשר לנחש את כוונותיה.

זה היה שיעור נוסף מבית הרבי ewing. ;D

פורסם

תראה... בוא אני אשא כמה דברים שנשא הרב שלימד אותי בהתחלה לבר מצווה. אי אפשר להבין למה ה' עושה דברים, לא מנסים גם. אבל אפשר לנסות להבין את הטעם שבפעולותיו, אפשר לאמר - לנחש אותם.

אז אי אפשר לדעת למה NVIDIA עושה מה שהיא עושה, אבל אפשר לנחש את כוונותיה.

זה היה שיעור נוסף מבית הרבי ewing. ;D

שיעור מאלף ביותר! :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים