פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים שלום לכולםראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעיםשל ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים כן, אבא שלי עובד בכיר ב nV ( ראש צוות מפתחים ), והוא אמר שזה בגלל שהם מחכים לסוף פיתוחו של דרייבר חדש, שישמיד את כל הכרטיסים, לא דע, איכשהו.
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים כן, אבא שלי עובד בכיר ב nV ( ראש צוות מפתחים ), והוא אמר שזה בגלל שהם מחכים לסוף פיתוחו של דרייבר חדש, שישמיד את כל הכרטיסים, לא דע, איכשהו.מה זה אמור להביע?
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר כן אבא שלך עובד שם ולך יש geforce 4 t4200 ולא איזה fx חדש אההה אחי אם אתה לא יודע אז אל תיזרוק שטיות
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אני לא אוהב להשוויץ, וכל מקרה, אבא שלי בא עם ה GFFX עוד שבועיים.למה למען השם חשבת שאני רציני?! אף אחד לא יודע, אף אחד פה ( ככל שידוע לי! ) לא עובד ב nV, אז לכן אין טעם לשאול כאלו שאלות מפגרות. ( no offense )
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים תראה... בוא אני אשא כמה דברים שנשא הרב שלימד אותי בהתחלה לבר מצווה. אי אפשר להבין למה ה' עושה דברים, לא מנסים גם. אבל אפשר לנסות להבין את הטעם שבפעולותיו, אפשר לאמר - לנחש אותם.אז אי אפשר לדעת למה NVIDIA עושה מה שהיא עושה, אבל אפשר לנחש את כוונותיה.זה היה שיעור נוסף מבית הרבי ewing. ;D
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים תראה... בוא אני אשא כמה דברים שנשא הרב שלימד אותי בהתחלה לבר מצווה. אי אפשר להבין למה ה' עושה דברים, לא מנסים גם. אבל אפשר לנסות להבין את הטעם שבפעולותיו, אפשר לאמר - לנחש אותם. אז אי אפשר לדעת למה NVIDIA עושה מה שהיא עושה, אבל אפשר לנחש את כוונותיה. זה היה שיעור נוסף מבית הרבי ewing. ;D שיעור מאלף ביותר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.