עבור לתוכן

ספק ג'נרי 500W יוכל להחזיק X1950PRO

Featured Replies

פורסם

ספק ג'נרי של 500W יוכל להחזיק X1950PRO

וE4300 בOC של 3GHZ?

פורסם

כן, בדיוק באותה מידה שאני יכול להחזיק את עומרי שרון על אצבע אחת.

פורסם

השקעת ב1950Pro השקעת בE4300 ל3GHZ אז אני מניח שהשקעת גם בקירור כלשהו, כדאי שתשקיע בספק.

גם אם הספר הג'נרי יחזיק לתקופה מסוימת, אם הוא ישרף הוא ישרוף לך את כל המערכת, אין לך אחריות עליו, הוא לא אמין.

בקיצור, תשקיע עוד קצת בספק והוא לא חייב לעלות הרבה, אתה יכול למשל לקחת את HEC 400TRT-F:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2096

שהוא ממש זול, ויעשה את העבודה בקלות, מה גם שהוא אמין ביותר ולא יהיו לך בעיות איתו.

פורסם
  • מחבר

למה לא?X1950PRO לא צרכן כזה רציני...

וE4300 לא צורך יותר מה5200 של AMD ... נראה כאילו ספק שנותן 22-23AMP ב12V יספיק...וזה בערך מה שספק ג'נרי של 500W נותן(ואפילו יותר),ומניסיון ספקים ג'נרים מחזיקים לפחות שלוש שנים וכשהם הולכים הם בדר"כ לא לוקחים איתם כלום...

חשבתי לקחת את הHEC אבל אם אני יקח ספק כזה אז אי אפשר כבר לקחת מארז זול...ככה שאני יצטרך להוציא עוד כ300 שקל על מארז.

פורסם

תתפלא כמה הE4300 צורך, הוא חמים יותר מהרגיל. בכל מקרה, אם אתה רוצה לקחת ספק ג'נרי זה עניין שלך, אבל זה הימור. נגיד ותרצה לשדרג חלק מתישהו, הספק יתחיל להגביל אותך. אין לדעת כמה ספק ג'נרי של 500W נותן במסילות ה12V שלו, זה יכול להיות גם 10A בגלל זה אי אפשר להסתמך עליהם.

אתה יכול לקחת את החבילה הבאה מארז+ ספק של HEC:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146

מארז מצוין, שקט ומאוורר טוב + הספק שהצעתי לך במחיר זול. נפתרה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

לא,אבל תודה בכל מקרה...נראה לי כבר שאם אני כבר יקח ספק בנפרד מהמארז... אז עדיף להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בשביל מארז יפה...

עכשיו במידה ואני כן יקנה ספק בנפרד מהמארז אז יש לי התלבטות בין שני מארזים ששניהם נראים לי אחלה...

אחד זה RAIDMAX SAGITTA (די ישן אני יודע)

והשני זה NZXT TRINITY

איזה מהם יותר איכותי?יש אולי מארז אחר טוב בסביבות ה200-300 ש"ח?(לפתוח טופיק חדש על זה?)

פורסם

raidmax = ג'נרי..

הטריניטי איכותי יותר.

פורסם

הסגיטה ממש לא ג'נרי. הוא בהחלט משתלם למחירו.

פורסם

לך על הרדימקס והספק שהציעו לך.

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים