עבור לתוכן

המלצות ללהקות מטאל/havy

Featured Replies

פורסם

מה המצב יצורים?

אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal).

כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות.

להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:)

נ.ב.

השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-*

תודה מראש יצורים

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש אוהב האבי/דת/וואטאבר מטאל.

אבל אם AC/DC ו A PERFECT CIRCLE נכנסים אצלך בקטגוריה..

המלצתי.

פורסם

מי שלא שומע מטאל וHeavy, מה הוא, גם יצור?

פורסם

אני הכי אוהב את הקלאסיות, השילוש הקדוש של הסבנטיז:

Led Zeppelin (האלבום הכי טוב שלהם הוא 4)

Deep Purple (האלבום Machine head, גאוני)

Black Sabbath (האלבום Paranoid)

לדעתי המטאל התקלקל ונעשה מסחרי מאז

פורסם

ח..

פורסם
  • מחבר

חנון... ;D

אגב גם כול סוג אחר של רוק יתקבל אבל משהו קיצבי (?!)

פורסם

לדעתי מטאל והכבדים יותר (גוטי, שמוטי, דמי, קראפי וכן הלאה...) היו ממוסחרים מאז ומעולם.

אין שום איכות בשירים האלה. מלבד קריאות לסטן ולהתאבדות המונית ובנוסף על כל הצרות, גרימת נזק כמעט טוטאלי לאלמנטים במערכת בייתית שפויה ב3/4 סקאלה, אין בה שום דבר.

דרעק של סגנון מוזיקלי, לדעתי. למעשה זה הסגנון המוזיקלי היחיד שאני שולל.

רוק קלאסי, זאת איכות.

פורסם
  • מחבר

לדעתי מטאל והכבדים יותר (גוטי, שמוטי, דמי, קראפי וכן הלאה...) היו ממוסחרים מאז ומעולם.

אין שום איכות בשירים האלה. מלבד קריאות לסטן ולהתאבדות המונית ובנוסף על כל הצרות, גרימת נזק כמעט טוטאלי לאלמנטים במערכת בייתית שפויה ב3/4 סקאלה, אין בה שום דבר.

דרעק של סגנון מוזיקלי, לדעתי. למעשה זה הסגנון המוזיקלי היחיד שאני שולל.

רוק קלאסי, זאת איכות.

אני לא מתכוון לדת' מטאל, יש עדיין מטאל איכותי, לא מאמין? נסה את סונתה ארקטיקה.

וכלסיקות זה גם טוב אבל כמה איפשר? כמה שיותר, אבל יש עדיין להקות טובות ואני מאוניין להכירם ;)

פורסם

אתם יכולים להמליץ על שירים ספציפים ?

אני לא חובב מושבע של הסגנון (יותר נכון, לא מבין כלום) אבל אני אוהב את הצליל של הגיטרה החשמלית. לכן אני מחפש יותר את השירים המעניינים והטובים, אלה עם המוזיקות המיוחדות.

כרגע אני שומע מדי פעם System of a Down, ואני לא יודע איזה סוג מטאל היא (או שהיא לא, או שהיא ממוסחרת, או שהיא היפים עם גיטרות ::) ), ואין לי כוח להכנס לזה שוב (ראו הדיון על אמינם מלפני כמה עמודים)

פורסם
  • מחבר

הנה כמה של סונתה

sonata arctica - the cage (מהאלבום החדש)

sonata arctica and iron maiden - Die With Your Boots On

של iron maiden אני הכי ממליץ Fear of the dark

פורסם

Iron Maiden adn Metallica RULEZZ

אם אתה אוהב hardcore תנסה את rage against the machine הם די מגניבים. :hat:

פורסם
  • מחבר

הם בהחלט מגניבים.

ומציא לך לנסות את סונטה... סורי שאני נשמע כמו איזה מישהו שמנסה למכור אותם או משהו כזה אבל הם באמת טובים.

פורסם

מה המצב יצורים?

אני מחפש עכשיו מוזיקה טובה ואיכותית בסיגנון מטאל והאבי (גם power metal).

כול הלהקות יתכבדו בשמחה גם ישנות וגם חדשות.

להקות כמו iron maide, dream theater, rammstein וsonata arctica (למי שמכיר, למי שלא ממש מומלץ, גם הדיסק החדש שלהם שעוד לא יצא אבל אפשר להשיג אותו ברשת :saint:)

נ.ב.

השפה ממש לא חשוב...אפשר גם יפאנית למי שיש :-*

תודה מראש יצורים

ממתי DREAM THEATER נכללת בקטגוריה הזאת?

זאת להקה הרבה יותר טובה ומתוחכמת מכל שאר הלהקות שציינת פה , ואני לא בטוח אם אפשר לקרוא לה מטאל בצורה מלאה

פורסם
  • מחבר

אפשר לכלול אותם בקטגוריה הזאות בקלות, אולי לא כול השירים שלה הם מטאל או האבי. כן והם פשוט שיא התחכום כאילו הם כול כך מתוחכמים שאנשי העם הבורוים לא יכולים בכלל לראות את גודלתם ::) הם רק יותר יצרותיים ובהחלט מוכשרים

פורסם

אף אחד מהשירים שלהם הוא לא Metal, ורק חלק קטן מאוד מהם אפשר להגדיר אפילו כ-Heavy Rock. מה שנאמר נכון, Dream Theater ליגה אחת (או עשרה) מעל כל שאר הלהקות שהוזכרו פה, לפי כל סטנדרד אפשרי (מורכבות, כישרון, רגש, רמת נגינה וכו'). מוזיקת Metal אולי כיפית, אבל היא דורשת בדיוק אפס כישרון והשקעה מצד הנגנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים