עבור לתוכן

מתי ירידת מחירי הזיכרונות הבאה? אני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של DDR2 2GB 667MHZ.

Featured Replies

פורסם

יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים?

אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5

פורסם

לאן זה עוד יכול לרדת? זה עוד שנה יעלה, כשDDR3 ישתלט על השוק אז הם יעלו כמו שקרה עם הDDR400.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאולי זה יירד בעוד איזה 50 שח. ואז אקנה. אתה חושב שזה המחיר הכי נמוך שלהם?

פורסם

רק אם הדולר יקרוס בפתאומיות. עשה לעצמך טובה וקנה לפני שהמחיר יעלה.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי 2GB זיכרון. אני מחכה לויסטה עם הSP1 ואז אתקין אותה. ויסטה עובדת מצויין עם 2GB זיכרון אבל אני רוצה לחשוב על העתיד שהזיכרון יהיה יקר יותר.

חבל לי סתם להוציא עכשיו כסף על זיכרון מיותר. בגלל זה אני רוצה לדעת אם יש מצב לנפילת מחירים. ממש לא בא לי להוציא 2X 200 שקלים על 2 סטיקים. ברור שאקנה אם לא תהיה בררה. מה אתה אומר?

פורסם

המחירים לא ירדו בעתיד הקרוב שוב ...

קנה עכשיו , כי הם מכאן ילכו ויעלו .

פורסם

בזכרונות אין בדיוק ירידת מחירים שמודיעים עליה מראש כמו במעבדים ויש לזה כל מני סיבות.

יכול להיות שעוד חודשיים פתאום לסמסונג יהיה מצבור גדול של שבבי DDR2 במהירות 800 ופתאום תראה את המחירים שלהם צונחים יותר מעכשיו.

אבל זו סתם דוגמא היפותטית, מה שבדר"כ קורה לקראת אוגוסט-ספטמבר זה שהמחירים מתחילים לטפס בגלל תקופת החזרה ללימודים, מכירות המחשבים גדלות והביקוש לזכרונות גדל, גם בשולחניים וגם בניידים. יכול להיות שהפעם הביקוש לנפח זכרונות ייגדל, בגלל שכל המחשבים נמכרים עם ויסטה, וזה גם ישפיע על המחירים.

פורסם

היית תקופה שOCZ 667 1GBX2 נמכרו ב360 שקל בSKYPC :) מיהרתי לקנות.

תחכה שתהיה שוב ירידה כזאת..

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה OCZ רק KINGSTON.

OCZ לא יעבוד אצלי כי אני צריך זירון שעובד ב 1.8V.

תודה על כל ההסברים. נראה לי שאני אחכה. כשיהיה ביקוש לזיכרון בעיקבות הויסטה, זיכרונות של 800MHZ יהיו יותר נפוצים ויתחילו להיות סטנדרט אז אקנה או 800 או 667. בעיקרון מספיק לי 667 כי הזוג השני עובד במהירות זו.

פורסם

לדעתי מפה המחירים כבר במגמה של עליה.

פורסם

אחרי חג המולד, חודשים ינואר ופברואר הם החודשים הקלסיים לירידת מחירי זכרונות.

פורסם
  • מחבר

מאיפה המידע? המחירים אולי ירדו בינואר אבל ירדו לאחר עליה או ירדו יחסית להיום?

פורסם

מאיפה המידע?

היכרות של השוק.

המחיר הסופי שלהם יהיה תלוי בעיקר בחדירה של DDR3 לשוק.

לדעתי הם לא יהיו יותר נמוכים מאשר היו בתחילת השנה.

אבל אין לי כדור בדולח, אף אחד לא באמת יודע.

פורסם

חן, זה לא מדיע מדויק, אבל מהיכרות עם השוק, בתקופה הזו אוגוסט-ספטמבר המחירים הם במגמת עלייה, ורק אחרי החגים, כלומר, ינואר-פברואר, הם מתחילים שוב פעם לרדת. זה הכל עניין של ביקוש והיצע.

על פי הבנתי, DDR3 ימשיך לעלות כ-50% יותר [לפחות] מ-DDR2 עד סוף 2007 כשב-2008 ההפרשים יתחילו להתקזז במהירות. הצפי של החברות הוא שב-2009 ה-DDR3 יהיה כבר מיינסטרים, כלומר, מחיר זהה ונמוך מזה של DDR2.

פורסם
  • מחבר

אז מתי אתה ממליץ לי לקנות? עכשיו לפני שהמחירים יעלו וירדו או בינואר?

(או שאתה רוצה לתרום לי זיכרונות... ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים