פורסם 2007 ביולי 2718 שנים נחמד רואים שהשקעת. כמה מילים.. פחות להעמיס יותר להדגיש. יצא מצועצע כזה ילדותי. אם עשית חתימה על שודדי הקריבים הייתה צריך לעשות בסגנון ים ספינה משהו כזה. זה טעות לעשות חתימה עם אותן דמויות. יש לך עוד הרבה מה ללמוד. חתימה מושקעת אך חובבנית מידי. כנראה ממה שהבנתי בחתימה זה הסיגנון שלך. כמו שאומרים כל אחד והסגנון שלו. הכי טוב. שיהיה לך בהצלחה.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים יש לך עוד הרבה מה ללמוד. חתימה מושקעת אך חובבנית מידי.בתור מי שנגע בפוטושופ בפעם הראשונה רק לפני שבוע יש לך הרבה חוצפה..
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים החתימה בכללי נחמדהאומנם נראה לי נוגדת את החוקי הפורום, אבל זה להחלטת המנהליםרואים ששילבתה 2 תמונות והוספתה את הלוגו (למרות שיצא מאוד נחמד)אני מציע לך בעיקר לשפר את הניק שלךלא רואים אותו, לא מבינים אותו , לא מתאים בכלל...
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים שכחתם להעיר על המסגרת, היא לא קיימת. מומלץ מאוד להוסיף מסגרות שתוחמות את החתימה, אלא אם זה נוגד את המטרה בגרפיקה או אם זה נעשה במכוון.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים שכחתם להעיר על המסגרת, היא לא קיימת. מומלץ מאוד להוסיף מסגרות שתוחמות את החתימה, אלא אם זה נוגד את המטרה בגרפיקה או אם זה נעשה במכוון.ממש לא ...בוא נגיד ככה יש הרבה פעמים שאנשים עושים חתימהולא סוגרים אותה במסגרת אני יסביר לך גם למהכי לפעמים זה לוקח אותך לחשוב מה היה עם לא היה מסגרת כאילו לסקרן אותך יותר איזה תמונה יש מבחוץ וכדומהובקשר לחתימה שלך חתימה ממש נחמדה רק כמוו שאמרו לך יותר מידי עומס פחות הבנהאני הייתי מעביר על זה מעבר גרדיינט משהו נחמד פלוס פלוסשוב כל אחד מזוית שונה אבל החתימה נחמדה תלוי גם כמה אתה עובד על התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.