עבור לתוכן

עזרה בהחלפת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי המפרט הבא:

Intel Pentium 3 550Mhz

Voodoo 3 3000

אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים.

התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ?

בתודה מראש

פורסם

R9000 ודומיו, אני חושב שהוא מתאים לתקציב שלך, למרות שהוא לא ינצל את כל יכולתו על המחשב שלך... ::)

עריכה:

בבדיקה חוזרת התקציב אינו מספיק, לכן אני משנה את ההמלצה שלי ל-R7500.

פורסם

קח GEFORCE4MXse440 כסוף של טריפלקס שעולה 390 שקל ![הוא יפה ! אם יש לך חלון !!!]

אם אתה רוצה רדיאון יש את 9000 פלוס של גיגבית שעולה 480 שקל !

או יש את GEFORCE4MX480 של אלבטרון שיש עליו מבצע 460 שקל !

מומלץ לתקציב שלך ולמחשב שלך לא שווה להשקיע יותר מזה !!!

פורסם

הדבר היחיד שמצאתי לזמין וטוב יחסית לתקציב, הוא GF4MX440 עם 64MB DDR-SDRAM מבית Leadtek. אמור להיות OC טוב. עולה 379שקלים אצל הדובים. אם יש לך עוד 100שקלים, זה יכול לעזור המון ולהביא לתוצאה של כרטיס מסך הרבה יותר טוב. תתחדש. אממ.. שמתי לב שיש לך את אותו כרטיס רק בגרסאת SE מבית Innovision. מה עוד שנוכל למצוא גרסאת SE גם אצל MSI ו-Albatron. את הגרסא הרגילה (לא SE) נוכל למצוא אצל Sparkle, Triplex ו-Gainward. החלטתי לעשות השוואה מהירה בין החבילות של כל אחד מהשבעה היפהפיים הללו.

בסיבוב הראשון נופלים MSI, Albatron ו-Innovision בשל כך שאלו הם כרטיסי GF4MX440 בגרסאת SE, מה שאומר שיש להם זיכרון ברוחב-פס של 5.3GB/sec לעומת GF4MX440 בעל 6.4GB/sec של רוחב-פס. בסיבוב השני וכמעט המכריע, נופלים הכרטיסים אשר לא מגיעים לתמיכה מלאה בAGP8X, אלו הם הכרטיסים אשר עובדים ב6.4GB/sec ולא ב8.0GB/sec שכמו בAGP8X. הכרטיסים הם Leadtek ו-Triplex.

השניים הנותרים הם הGF4MX440 8X של Gainward ו-Sparkle. כאן אני כבר פחות יכול להכריע, אני רואה שלSparkle קירור טוב יותר, עם היטסינק, מה שאין לGainward, אבל לא מצאתי שום מידע בנוגע לפוטנציאל OC. איך שלא יהיה, אלו הם השולטים והייתי ממליץ על הSparkle, ולא רק בגלל הקירור, אלא כי הוא גם יותר יקר ויותר יפה מהGainward.

תתחדש. (עריכה- הכרטיס עולה בדיוק 400שקלים אצל הדובים..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים