עבור לתוכן

מחפש המלצה על מערכת רמקולים 5.1 או 2.1

Featured Replies

פורסם

האורך של הכבלים האחורים זה 3 או 4 .מטר אבל כמו שאמרתי אפשר לקנות חוטים מעריכים .וגם הרמקול סנטר עשוי ככה שאפשר לשים אותו גם על מסך LCD .וגם מכל הרמקולים שהיו לי 2.1 היה לי איזה 3 סטים של 2.1 בזה אם מכוונים את הבאס על עוצמה נמוכה ושומעים בווליום גבוהה אז לא מרגישים אותו כמעט שזה טוב אם יש שכנים מציקים אם הבאס מפריע להם. אבל עדין אם קונים את הרמקולים אז אני מציע לקנות גם כרטיס קול חדש אני מחפש עכשיו גם איזה כרטיס קול .

וכמובן אפשר לתלות את כל הרמקולים על הקיר חוץ מהסנטר . וגם יש משהו ברמקוים שלא הבנתי מה זה FDD2 אם מישהו יכול להסביר לי

• תגובות 51
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהסאב כדי שהוא יהיה איכותי הוא צריך להיות מעץ, הוא באמת מעץ?

מה זה משנה אם הוא מעץ או פלסטיק???

פורסם

כשהסב מעץ זה יות איכותי כי פלסיק בגגל הבאס יכול לעשות רעשים והסאב ברמקולים האלה באמת מעץ

פורסם
  • מחבר

לגבי FDD2 זה טכנולוגיה ששומרת שהצליל יהיה נקי מהפרעות וישמע טוב (אני לא יכנס לפרטים [כי גם אני לא ממש מבין מה זה P:])

אם אתה רוצה להבין את זה יותר טוב הינה קישור לקובץ שבו מוסבר על FDD2

http://ziba.com/pdfs/press/N0409_LogitechXSeriesSpeakers.pdf

פורסם

i read about it it makes the sound better for long ditance (1 miter)

פורסם

i got theme!!!!!!!!!!!!!! there so good looking !!! wha't that matric thing?

פורסם

קניתה אותם כבר?

פורסם

תודה על ההסברים ושוב ממליץ על הרמקולים

פורסם
  • מחבר

X BOY אולי לא סמתה לב אז אני ישאל שוב

מה זה הדבר של המטריקס???

דבר נוסף אולי אתה יכול להמליץ לי חנות לקנות שם את הרמקולים, מערים: רחובות ראשל"צ אשדוד?

בפוסט אחר שפירסמתי הליצו לי על זאת:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17871&catid=129

מה דעתכ/ם?

פורסם

סליחה אחי לא שמתי לב :) הכפתור הזה מחליף בין 2.1 לבין 5.1 יעני אם או מכובה אז רק 2 רמקולים והסאב עובדים. ואם או דלוק אז כל ה5 רמקולים והסאב עובדים ןלא יודע איפה תוכל לקנות תזמין מהאינטרנט באתר הזה המיחר נראה די סבבה

פורסם

קניתה אותם כבר?

yep

and i love them!

from now on ill never say agien

"what's the most importent is what inside the case!!!!" mose keyboard and speakers are if not more than even

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי לקנות את הרמקולים האלה האייבורי (אשדוד) או ב - קי.אס.פי, מה אתם חושבים?

*אמרו שהסניף של אייבורי באשדוד הוא אמין ונורמלי לא כמו שאר הסניפים(של אייבורי)*

פורסם

why not?

in the end of the day the chance you will get fucked one is littel so its worth the money :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון, אבל "למה לא?" כי אייבורים מקבלים תגובות לא תובות כחנות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים