פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחורעכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים חחח איזה צירוף מקרים גם אני בדיוק קיבלתי היום באנה אחי הוא מדהיםםםםתוציא ברגים תוציא תפוטנציומטרים האלה (אפשר להוציא אותם פשוט תמשוך קצת אל תדאג) ואז הפאנל יוצא בקלות..
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר חחח איזה צירוף מקרים גם אני בדיוק קיבלתי היום באנה אחי הוא מדהיםםםםתוציא ברגים תוציא תפוטנציומטרים האלה (אפשר להוציא אותם פשוט תמשוך קצת אל תדאג) ואז הפאנל יוצא בקלות..אחרי חיפוש קצרצר בגוגל מצאתי איךאבל תודה בכול מיקרהאיזה מארז יש לך טרנספורמר?כי הוא ממש מחליש את הרעש ממש שקט שאני שם על הכי חלשרק חבל שאי אפשר לחבר את המאורר 120MM האחורי של המארז יש לו חיבור מולקס פשוטלפי דעתי היו צריכים לעשות תוכנה שדרך המחשב אני יכול לישלוט על המאורריםאו שזה לא אפשרי?EEGG איך מה?הפאנל מכמה שהספקתי להישתמש בוא הוא עושה מה שהוא צריך לעשותכאילו זה לא משהוא מיוחד כולכך
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אחרי חיפוש קצרצר בגוגל מצאתי איךאבל תודה בכול מיקרהאיזה מארז יש לך טרנספורמר?כי הוא ממש מחליש את הרעש ממש שקט שאני שם על הכי חלשרק חבל שאי אפשר לחבר את המאורר 120MM האחורי של המארז יש לו חיבור מולקס פשוטלפי דעתי היו צריכים לעשות תוכנה שדרך המחשב אני יכול לישלוט על המאורריםאו שזה לא אפשרי?EEGG איך מה?הפאנל מכמה שהספקתי להישתמש בוא הוא עושה מה שהוא צריך לעשותכאילו זה לא משהוא מיוחד כולכך לא טרנספורמר איזה פשוט של קולר מסטרזה באמת די משקיט את המארז והוא ממש יפה עם כל האורות וכל הפאנלים וגם שולט על הווליום
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אוקי יש לי בעיה קטנה איתויש לו מלא אזקות שוואכול החשנים מחוברים אבל רק שלושה ממאוררים מחוברים (ה 120MM במולקס ואני לא יודע איך לחבר)אז המאורר הרביעי מראה 0000עכשיו כול כמה זמן (לא משהוא קבוע ניראה לי יותר רדומלי) הוא מצפצף ועושה תיתיתי תיתיתי
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אם הצפצוף של הבקר מפריע לך כל כך הרבה אז אתה יכול תמיד להוריד אותוואיך אני עושה את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.