עבור לתוכן

התקנתי רוקבוקס על הסנסה שלי ויש לי שאלה קטנה

Featured Replies

פורסם

הכל עובד והכל בסדר נראה לי אבל עכשיו שאני מחבר את הנגן לUSB המחשב לא מזהה אותו הוא אומר לי USB device not recognized (יענו לא מזוהה)..

בסוף התייאשתי מהרוקבוקס וניסיתי לעשות uninstall ולחזור לקושחה המקורית אבל זה עדיין עושה בעיות קצת הוא לפעמים נתקע והוא כל הזמן משחזר לי את תיקיית MUSIC עם כל התכולה שלה למרות שאני מנסה כל הזמן למחוק..

בקיצור מישהו יודע איך מפרמטים כמו שצריך את הנגן ומתחילים הכל מההתחלה?

זה חשוב לי כי יום ראשון אני חייב את הנגן עובד פיקס אז מי שיודע שירשום בבקשה תשובה מסודרת אני אשמח :)

פורסם

ברוקבוקס עדיין אין תמיכה ל USB הייתה פשוט בהפעלה לוחץ על >>| וזה היה מעלה לך את הקשוחה המקורית

עכשיו אם אתה רוצה להתקין את הקשוחה המקורית מחדש תיכנס פשוט ל recovery mode ותחבר למחשב יהיה לך כונן של 16 MB ותשים שם את הקבצים של הקשוחה וזה יתקין אותה מחדש

פורסם
  • מחבר

איך אני שם בrecovery mode?

פורסם

כדי להכנס לrecovery mode תעשה ככה:

1.שים את הסנסה על HOLD .

2.לחץ על כפתור ההקלטה בצד המכשיר +לחיצה על הדלקת המכשיר (פשוט לחץ על כפתור ההדלקה וכפתור ההקלטה ביחד למשך זמן עד שיעלה המסך של הrecovery mode .

ד"א אם אין לך קושחה הנה האחרונה שיצאה :

http://rapidshare.com/files/28128621/e200fw01.02.18a.zip.html

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

עריכה:

הנה אתר שעזר לי מאוד עם הסנסה http://www.anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=9

כדאי לך להכנס לשם לפעמים.מפרסמים שם תמיד את הרוקבוקס עם מדריכים וכל מיני תוכנות עזר לסנסה.

תהנה. :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה נכנסתי לריקוברי מוד... וגם הורדתי את הקושחה האחרונה שהבאת (אגב היא תומכת עברית?)

עכשיו איך אני שם אותה על המכשיר?

ובצורה שאמרת זה מתחיל הכל על דף נקי כה? אין צורך בפרמוט או משהו כזה נכון?

עריכה:

ועוד שאלה..

אני מעביר שירים לנגן ישר לתיקיית MUSIC המוסתרת.. עדיף מאשר סתם ככה לזרוק בתיקייה הראשית לא?

פורסם

אני לא ממש מומחה בזה אך אני יודע שכאשר מחברים למחשב את הסנסה ברקוברי זה יוצר תיקיה של 16MB .

נראה לי פשוט זרוק לשם את הקבצי קושחה.

(אם יש איזה כמה תיקיות פשוט תבדוק באיזה מהם יש שמות כמו של קבצי הקושחה שהורדה ותחליף ביניהם )

ובקשר לשאלה השניה-כשאתה בMSC תשים את השירים בתיקיית המוזיקה ולא בתיקייה הראשית .

פורסם
  • מחבר

אחלה סבבה פירמטתי את המכשיר וזה חזר לי לגירסא האחרונה 1.02.18A...

בכל מקרה כה אני מעביר מוסיקה כמו שאמרת :P

אממ שאלה אחרונה... גם לך שאתה מעלה את המכשיר זה משתהה כמה שניות במסך הזה של הSD?

פורסם

כן,זה מראה למשך כמה שניות את המסך של sandisk ורק אז עולה.

שמח שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן תודה רבה:)

עכשיו הגירסא האחרונה לא תומכת עברית נכון?

פורסם

כרגע אין תמיכה בעברית.

לפני כמה חודשים הייתה גירסאת BETA עם עברית אך היו לה מלא באגים (כולל הריסת מכשירים) אז סאנדיסק הורידו אותה.

אני חושב שבקרוב תצא גירסא עם עברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים