עבור לתוכן

האם Dual DVI זה אומר הצגה בשני מסכים בו זמנית?

Featured Replies

פורסם

אם כן למה זה למשל טוב??

פורסם

גם חיבור DVI אחד וVGA אומר חיבור של שני מסכים..ובמקסימום קונים מפצל..

לידע כללי ציון של Dual DVI בכרטיסי מסך אומר שהכרטיס מגיע עם שני יציאות DVI..ולא הצגה על מספר מסכים..

פורסם
  • מחבר

אבל למה למשל צריך את זה?

פורסם

כמו שציינת לריבוי מסכים וכו... ;D

רק לשם ההבנה זה לא איזה טכנולוגייה חדשה או משהו..זה פשוט מציין שהכרטיס מסך מגיע עם שתי יציאות DVI....

פורסם
  • מחבר

כן אחי מההסבר שלך כבר הבנתי..

תגיד יש מצב שזה יגדיל לי את השולחן עבודה שהעכבר יעבור ממסך אחד לשני

כאילו שהעכבר יגיע לסוף של המסך הראשון הוא יתחיל מאותו מקום במסך השני?

אם כן זה ניראה לי יותר יעיל לא?

פורסם

כמה דברים..

1. אתה יכול לעשות את זה גם עם יציאת S-VIDEO או כל יציאה נוספת בכרטיס מסך..

2. אם מחוברים לך שני מסכים כבר..זה פשוט הגדרה "פשוטה" בדרייברים..

3. אם נוח לך לעבוד ככה מה טוב..רק שים לב שהכרטיס מסך שלך יתאמץ יותר בגלל הרזולוציה הגבוה וכו (במיוחד במשחקים)..

4. אני אשמח אם תפרט על המערכת שלך..

פורסם
  • מחבר

כן אחי זה נישמע לי ממש נוח שולחן עבודה כזה רחב

ולגבי המערכת שלי היא לא משו בכלל אבל עוד כשבוע צריך להגיע לי המחשב החדש שביגלל זה אני שואל על Dual DVI

המפרט שלו זה

E6850 מעבד

עם קירור SUNBEAM TUNIQ TOWER 120

כרטיס מסך 8800 GTS 640

לוח אם GAP35DS4 - Gigabyte

לא ניראה לי כל כך שיהיה בעיות עם הרזולוציה לא?

פורסם

אתה רוצה שני מסכים שבעצם יתפקדו כאחד ? תחשבו על כך: שני מסכים (לא משנה איזה) צמודים אחד לשני עם מסגרת מסביב למסך שבעצם מפרידה את שני המסכים עם מחיצה של 5 ס"מ. זה נשמע לך נוח ? זה מיועד למספר שולחנות עבודה בעיקר ולא לשולחן עבודה אחד. מניסיון....

פורסם

פעם חיברתי שני מסכים לכרטיס מסך שלי בDual Dvi,יש אפשרות להגדיר את זה בצורה כזאת שהמסך השני יהווה המשך לשולחן עבודה ככה עשיתי והפעלתי סרט על המסך השני באותו זמן ששחקתי פרו אבולושין במסך הראשון אבל אני חייב לציין שהמשחק עבד ממש לאט וגם לא באמת היה לי מקום לשני מסכים אחד לייד השני זה הייה סתם בגלל שהחלפתי מסך אז החלטתי לבדוק את זה לפני שאני מעיף תשני...

פורסם
  • מחבר

יש לך דבר כזה?

הבנתי שזה ממש לא שימושי למשתמש הרגיל ורק למי שממש צריך את זה..

פורסם

^^ כן, זה נקרא מספר שולחנות עבודה, ואם אין לך מינימום E6600 אתה לא יכול לנגן סרט ולשחק באותו זמן (עם שני מסכים במקביל, כמובן)

פורסם

חשוב להבדיל בין DUAL-LINK DVI ל DUAL DVI

DUAL LINK- חיבור DVI לרזולוציות מעל 1200:1920 (APPLE CINEMA DISPLAY 30" Dell 30" ) ,משתמש בשתי יציאות DVI ובכבל כפול ומתפקד ככבל אחד שמסוגל להעביר כמויות מידע יותר גדולות (המסך של אפל עובד ברזולוצית 1600*2560 יותר מדי מידע עבור כבל DVI יחיד)

DUAL DVI- כרטיס מסך בעל שתי יציאות, מסוגל לתמוך בשני מסכים בו זמנית שמתפקדים כשולחן עבודה גדול במיוחד יעיל במיוחד לאנשים שעובדים על המחשב, בעת הגדלת תוכנה למסך מלא היא ממלאת את המסך שהיא נמצאת בו כאשר דבר לא משתנה במסך השני. לכל מי שטוען שזה חסר תועלת, עדיף שתנסו לעבוד ולא לשחק על המחשב שמונה שעות ביום ואז תדברו, עבודה על תצוגה כפולה משפרת יעילות ברמה מדהימה, אין צורך לחות עם יד שמאל על ALT+TAB, ולפנישכל המגיבים הקודמים קמים להגן על כבודם, לא מדובר פה על משחקים אלא על פרודקטיביות.

לגבי מפרטי מערכת, המעבד חשוב אבל בעיקר כרטיס המסך, כאשר כל כרטיס מרמת ה 7600 ואפילו 7300 מסוגל להחזיק מסך כפול בקלות למטלות משרדיות פשוטות על שני מסכי 19" 1024*1280 (גם כרטיסים בעלי DVI אחד ו VGA אחד תומכים בשני מסכים) בעבודה תובענית יותר מומלץ להשתמש בכרטיס חזק יותר, 8600 ומעלה יתאימו למי שרוצה מסך כפול במחיר סביר(בערך) עם ביצועים טובים ותאימות למשחקים. במידה ועוברים רמה הלאה לעבודת עיצוב גרפי, תלת מימד או CAD, מומלץ לעבור לסדרות ה QUADRO או FIREGL של NVIDIA ו AMD-ATI (בהתאמה) שמותאמות ל"מקצוענים" ותומכות ב OPEN GL ברמה גבוהה(יש הבדל בין OPEN GL יעודי לתמיכה ב- OPEN GL של 8800 GTX למשל).

ושוב כל הקופצים שחיברו פעם שני מסכים והריצו FEAR(או החליטו לראות סרט בזמן ששיחקו PES- למה? נמאס לך להביא ביד?) תנסו פעם לעבוד ככה, אני עובד על תחנה עם שני מסכי APPLE CINEMA 20 כל אחד מהם 1050*1680 עם כרטיס QUADRO FX 1500, ואני על סף התמוטטות עצבים כשאני צריך לעבוד על הנייד שלי (שהוא לא בדיוק גרוטאה: מסך 15.4 1050*1680 ,CORE DUO 2.0 GHZ, 2GB RAM, X1600)

מקווה שעזרתי

פורסם

מסכים עם איתי. אני גם עובד עם שני מסכים וקשה לי מאד לחזור לעבוד על מסך אחד (בבית למשל). זה מועיל למי שעובד, או למי שמשחק ורוצה HWZONE פתוח במסך השני לעדכונים שוטפים.

אגב, אפשר לבצע את זה גם אם במקרה יש לכם על הלוח אם כרטיס VGA מובנה, ובנוסף יש לכם כרטיס מסך "רגיל", אפשר לחבר את שני המסכים.

פורסם

ואיזה הגדרות צריך לשנות לצורך כך?

אם למשל אני עובד על פוטושופ - אני יודע שאפשר להגדיר כך שכל כלי העבודה יופיעו על מסך אחד בזמן שהקובץ המעובד

ימלא מסך אחר בשלמותו ובלי הפרעות. אבל אז מדובר בפתיחת אותה אפליקציה על שני המסכים ולא דפדפן באחד וסרט באחר.

איך עושים את זה?

פורסם

בהגדרות צג בדרייברים יש לך את האופציות השונות (NVIDIA)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים