עבור לתוכן

דחוף -- קונה עכשיו מחשב בSKYPC - התייעצות לגבי כרט&#

Featured Replies

פורסם

BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320mb

1,741 ש"ח

או

Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB

1,706 ש"ח

מה לקחת?

פורסם

יש הבדל אחד ששמתי אליו לב בפרטי הכרטיסים והוא משך האחריות:

Leadtek = 36

BFG = כל החיים

לשיקולך...

פורסם

BFG OC2 צריך להיות יותר חזק מהLEADTEK

פורסם

קח את זה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320mb כולה עוד כמה שקלים וזה גם OC2 ואחריות לכל החיים. או שתקח מממקום אחר כרטיס שעולה 1550 משהו כזה .

פורסם

הבאנדל של BFG הוא הדבר הכי עלוב שראיתי בחים שלי. לפי מה שאני זוכר בגירסה הזאתי אין אפילו כבל S-VIDEO או HDTV, זה רק כרטיס עם חולצה :P

פורסם

גבר תוסיף 150 שקלים עלובים ותקנה

8800 640MB

פורסם

תוריד את הדחיפות מהכותרת ותשנה אותה ליותר אינפורמטיבית, ותעשה חיפוש.

פורסם

הבאנדל של BFG הוא הדבר הכי עלוב שראיתי בחים שלי. לפי מה שאני זוכר בגירסה הזאתי אין אפילו כבל S-VIDEO או HDTV, זה רק כרטיס עם חולצה :P

יש HDTV breakout cable אבל זה לא ממש עוזר לי.

כן הבאנדל של הBFG לא ממש מרשים. לפחות אני לובש את החולצה בתור פיג'מה. אבל אין משחקים (שאפשר למכור :P) ולפי מה שאני מבין אין עוד דברים שבחברות אחרות הייתי מקבל - כמו כבל HDTV (ולא רק הBREAKOUT).

פורסם

תכנס ל NEWEGG ותראה מה מגיע עם הכרטיסים של LEADTEK ו MSI ואז תבין את ההבדל. אולי ל BFG עשו OC אבל OC זה בחינם והדברים שמגיעים עם הכרטיסים של החברות האחרות עולים כסף ;) המשחקים של LEADTEK דפוקים, פעם היה טוב היום זה משחקים שאף אחד לא רוצה לשחק בהם :lol:

פורסם

אני דווקא חושב שהמשחקים שלהם עדיין טובים, SPELLFORCE ו - SS 2 הם מהאהובים עליי.

פורסם

SS 2 מהנה מאוד, מאוד ילדותי אבל כיף לרוץ ולירות בלי לחשוב בכלל :lol:, SPELLFORCE לא אהבתי כל כך. אני קניתי מ SKY שהמחיר של ה LEADTEK היה 1600 שקל :-\ איך המחיר עלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים