פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני מניח שחיברתי משהו לא נכון כי המאורר לא עובד....השאלה היא אם צריך לחבר משהו אחרת (כנראה שכן, כי ככה זה לא עובד....) והאם יש צורך לחבר גם את החוט הלבן?אני מניח שה"נגד" צריך להישאר בחיבור כי הוא גורם לסל"ד נמוך.תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים למה ככה לחבר מאוורר? חבר ללוח כי בלוח תוכל לשלוט על ויסות המאוורר דרך תוכנת ניטור, כמו speed-fan.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר אני מחבר שני מאווררים במארז ויש לי רק מקום אחד פנוי בלוח ל 3 פינים.כלומר אני חייב לחבר את השני לספק ואני לא רוצה לקנות מתאם אלא לחבר לבד.מה שאני בעצם צריך לדעת זה מי זה ה 12V ב 3 פינים.תודה
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים חיברת את החוטיף הפוך אתה צריך לחבר את הצהוב לאדום שיש לו את נגד ואת השחור לשחור
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אלוהים ישמור יש לך הרבה מזל שזה לא התפוצץ לך בפרצוף , היה שווה לחסוך את כול הבלאגן ולקנות את המפצל המסכן הזה ב20 ש"ח.
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים אחי תנתק את החוט האדום מהשחור, אתה יכול לשרוף שם משהו (מוזר שעדיין לא נשרף), אלא אם כן כל אחד מהם מבודד ואז זה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.