פורסם 2007 ביולי 3018 שנים יפה מאוד,תנסה להשיג קירור רציני כדי למתוח אותו עוד יותר....והOC ,אתה שינית מתחים? או שרק העלת BUS(אתה אולי שינית משהו בביוס כמו PCI אולי?)תוכל לציין מה בידיוק עשית?
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר לא העלתי מתח למעבד, אך העלתי מתח לצ'יפסט דבר שקידם במס' מגהרצים.המערכת על זכרון יחיד שזה אומר ביצועים בSingle Channel.גם אם אני מוריד את המכפלה למעבד, שום דבר לא מתקדם => זה הלוח !!!אולי בקרוב אני אנסה לקרר יותר את הלוח ואז אולי יהיה 100% OC.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים לא העלתי מתח למעבד, אך העלתי מתח לצ'יפסט דבר שקידם במס' מגהרצים. המערכת על זכרון יחיד שזה אומר ביצועים בSingle Channel. גם אם אני מוריד את המכפלה למעבד, שום דבר לא מתקדם => זה הלוח !!! אולי בקרוב אני אנסה לקרר יותר את הלוח ואז אולי יהיה 100% OC. אתה רוצה להגיד שאתה על 3564MHZ במתח סטוק?! קשה לי להאמין...
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים תגיד,לוטו מילאת?זה לאנשים עם מזל כמו שלךשים לעזעזל איזה אינפינטי על המעבד ותחליף את הלוח המעפן הזה בקומנדוואז נראה בטח איזה 4GHZ
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אתה רוצה להגיד שאתה על 3564MHZ במתח סטוק?! קשה לי להאמין... זה בהחלט משהו מיוחד, כל הכבוד על התוצאות... מעניין לכמה אפשר להגיע איתו עם לוח וקירור חזקים...
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר לא הרצתי 3DMark כבר יותר משנה אך אני אעדכן עם תוצאה ב3DMark. יש עוד בדיקות שאתם רוצים לראות? פליז תנסו תוכנות קטנות כי המחשב של אחי עמוס ולא פורמט מס' חודשים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.