פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני רוצה ליבדוק אם הטמפ' של המחשב שלי תקינות. התקנתי את התוכנה הפעלתי אותה וזה מה שאני רואה: איזה טמפרטורה היא של מה? זאת אומרת מה של המעבד מה של הכרטיס מסך ומה של הדיסק קשיח. ומה זה הראשי למטה שאני ממזער את התוכנה. איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ? אם איזה תוכנה להישתמש? והאם הטמפרטורות תקינות למחשב שלי. חייב עזרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:31:29 בבקשה תגיבו אני חייב עזרה.. [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 19:45:49 תקשיבו הפעלתי את התוכנה S&M כדי לבדוק מה הטמפ' המקסימלית של המעבד במאמץ וזה ממש מוזר כי הטמפ' אולי עלתה ב-2 מעלות היא על 43C וגם אני לא מרגיש עומס על המחשב.. ולא אין לי מרובע ליבה....תמונה: לא מוזר? דבר שני זה שתוך כדי זה שאני כותב את ההודעה הזאת קפצה לי הודעה של אזהרה. לחצתי אישור.... ואחרי דקה ככה קפצה לי ההודעה הזאת: לחצתי אישור גם! מה זה אומר? זה מסוכן ? ובכלל זה לא מוזר הטמפרטורה כול כך נמוכה שהמעבד במאמץ? ואני בכלל לא מרגיש שהוא במאמץ... הכול רגיל. בבקשה אני חייב עזרה תעזרו לי אנשים!! [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 20:23:36 אחרי השגיאה ההיא זה התוכנה הפסיקה לרוץ ולהעמיס על המחשב.הרצתי אותה שוב ואחרי כמה זמן קיבלתי את ההודעה הבאה: מה זה ? טוב רע? מהפעם הראשונה שהפעלתי את ה-S&M ועד עכשיו הטמפ' עומדת על 43C, היא לא זז גם שהתוכנה לא מופעלת. מוזר...
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר כנראה אחד הסנסורים לא מחובר.סוף סוף תגובה, אחי אבל לא הבנתי את מה שאמרת אם אתה יכול לפרט אני אשמח..
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר טוב אחי עשיתי מה שאמרת ולצערי אין שינוי.. לפחות לפי מה שאני רואה.דרך אגב המזגן פעל בזמן הבדיקה הזאת למרות שזה לא ניראה לי משפיע כי פשוט נעים בחדר ולא ממש קר וגם המחשב בפינה ולמטה כך שלא ניראה לי שמגיע אליו בכלל קור.תמונה:http://www.img-il.com/my.php?file=kjyhzjdnzwz1.bmpמה לעשות? למה הטמפ' כול כך נמוכות גם כשהמעבד במאמץ מלא?לא שזה מפריע לי כן אבל פשוט זה לא הגיוני ומשהו לא בסדר.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 23:34:56מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אין שם הטמפ' של המעבד בתמונה שהבאת.לעומת זאת הלוח אם במעלות טובות וההארד דיסק חם מאד.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים לא יודע אולי אין חיישן או משהו.ובקשר ללוח אם אין לי מושג למה חשבתי שיש לך 965P-S3/DS3/DQ6 אז בגלל זה אמרתי שהמעלות שלו טובות, אני לא יודע אם הם טובות, לא מכיר את הלוח.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים תבדוק טמפ' בביוס.תנסה להשוות את הטמפ' בביוס לטמפ' הAUX בEVEREST - אולי זה של המעבד.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אחרי 2-3 דקות, הטמפ' לא אמורה לקפוץ למעלה בשנייה, (והבדיקה שהפעלת בינונית) תפעיל בדיקה רצינית יותר על מקסימום למשך חצי שעה-שעה ותראה איך המחשב שלך מתחממם. וכדי לבטל את ההודעה הזאת שקיבלת תלחץ כאן על מה שמסומן באדום:
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר עשיתי בדיקה של 20 דקות וזה לא זז אז למה לעשות שעה?חוץ מזה כנראה אין חיישן..עריכה:אחי זה לא משנה כי לפי מה שאמרו לי פה אין חיישן טמפק של מעבד ורציתי לבדוק טמפ' של מעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.