עבור לתוכן

Win XP לא עולה, מניח כתוצאה מקונפליקט תוכנה

Featured Replies

פורסם

לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר והתכנה הנלווים. בנוסף על כך, אני נוהג להתקין עדכונים למערכת הפעלה באופן קבוע. יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות, לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי ומשיל מזומנים על מה שנראה כמו תקלה די פשוטה לתיקון?

עריכה:

התקשרתי לתמיכה הטכנית של מיקרוסופט, והם טענו שזאת בעית חומרה בגלל שאי-אפשר להעלות את המערכת אפילו במצב בטוח. נאלצתי לקחת את המחשב למעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים