פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר תודה על התשובה אבל השאלה העיקרית היא עם צריך את התוכנת של יצרן הכרטיס (לא זוכר)
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים איך זה קשור לפורום תמיכה טכנית?מועבר לפורום המתאיםכמו כן הדריברים של Nvidia תומכים גם לאחור כלומר, אפילו RivaTNT 2 נכלל בדריברים של NvidiaSP2 לא יכול לגרום נזק או כל דבר אחר, העידכונים העיקרים הם בעיקר אבטחה ועדכונים
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים לא חייב להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל מאוד מומלץ.לגבי הדרייבר עצמו, יש בעייה בחבילת הדריברים של אנוידיה (יכול להיות שכבר סידרו אותה)אבל בכל מקרה כשאני התקנתי את החבילה לפני חודש בערך בכרטיס MX440 לא נכלל בחבילת הדריברים ולכן הייתי צריך לחפש אחת ישנה יותר.אז אם אתה נתקל בבעיה הזו תחפש חבילה ישנה יותרוכן אין בעיה עם דריברים וSP2. פשוט תתקין הכל ואם בSP2 יש דריבר יותר מעודכן הוא יוחלף אוטומטית...בהצלחה
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מחבר אהה ובקשר לדריברים של הצ'יפטס הם יעבדו גם בSP1 וגם בSP2 (הדיסק מלפני SP2 )או שאני יוריד דריברים מהאתר של ASUS שמתאימים גם לSP1 וגם SP2
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים אני עם XP SP2 עם GEFORCE 4והדרייבר הזה פועל לי טוב מאד 61.83_win2kxp_english.exehttp://top.download.calshop.biz/61.77_win2kxp_english.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.