עבור לתוכן

בעיה בIIS

Featured Replies

פורסם

שלום

ברצוני להתחיל ללמוד PHP וגם לשלב גם ASP הבעיה היא שאני רוצה להתקין IIS על הנייד

קבלתי אותו עם SP2 (אני לא יכול להסיר אותו)

כשאני מנסה להתקין את IIS אני מקבל הרבה הודעות על כך שאין לי קבצים כמו staxmem.dl_

וiisadmin.dl_ ועוד...

מצאתי קישור http://support.microsoft.com/kb/894351/en-us הבעיה שגם הדרך שהם מציעים לא עוזרת

הם אומרים שאני צריך לכתוב את השורה הבאה

esentutl /p Drive:\WinDir\security\database\secedit.sdb

אבל הוא נותן לי את הפלט הבא

Error access to source database

אני כבר מיואש :P

פורסם

גם אם תצליח להתקין IIS הוא יעשה לך בעיות, יש בה 100000000000000000 באגים חלק מהם מאוד מקשים על העבודה עם התוכנה. הייתי צריך להשתמש בה בבגרות ובגלל באג בתוכנה המגן שלי היה 90 במקום 100 (באמצע המתכונת חלק מהאתר הפסיק לעבוד). בסוף הצלחתי לגרום לאתר לעבוד בבגרות :P

מישהו יודע על תוכנה אחרת שחינמית אבל עובדת?

פורסם
  • מחבר

בעסה...יכול להיות שהייתה רק בעיה במחשב אחד...

אגב יש לי ווינדוס מקורי והכל עובד חוץ מIIS... :s07:

פורסם

אני עבדתי על אתר בבית, האתר היה בתיקיה בשם NEWSITE, שיניתי כמה דברים בקוד של חלק מהקבצים וכמה שמות, לפי הקוד שלי הכל היה נכון, גם במצב OFFLINE הכל עבד כמו שצריך אבל ב IIS משום מה כל פעם שלחצתי על הקישור DOWNLOADS נפתח לי הדף LINKS, דפים ששיניתי להם תשם הפסיקו לעבוד. מבדיקה קצרה גיליתי של IIS יש "זיכרון" ואם היה תיקיה בשם NEWSITE עם קובץ בשם LOL.HTM ושיניתי את השם שלו ל LAL.HTM (ושיניתי גם את הכל של כל הקבצים שקשורים אליו) כל פעם שתילחץ על קישור שפעם היה מקשר ל LOL והיום מקשר ל LAL התוכנה המפגרת תחפש את LOL!

במחשב של חבר שלי הם עבדו כמה על אותו מחשב ומה שיצא בסוף זה שאחד מהם פתח את האתר שלו וגילה שמשום מה במקום האתר שלו נפתח שילוב של האתר שלו ושל כל מי שהשתמש בתוכנה לפניו!

חבר שלי פתח את האתר שלו גרך ה IIS והאתר נהרס, הוא יצא צריך להתחיל לכתוב את הכל מההתחלה!

יש לי עוד הרבה סיפורים כאלה, כל אחד קרה על מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שבשביל לכתוב אתרים שמתמשים בPHP ובASP (לא PWS ל98... :lol:)

אני צריך IIS...אין לי ממש ברירה...

פורסם

ל PHP יש תוכנות אחרות, ASP זה בעיה :P בגלל זה אני השתמשתי ב IIS כי הוא היחיד שראיתי. אם אתה יודע PHP אין סיבה שתשתמש ב ASP מיושן שעובד רק עם מערכות הפעלה של MS...אתה לא יודע איזה מעצבן זה לשבת יום שלם מול קוד נכון ולא להבין למה הוא לא עובד.

פורסם
  • מחבר

אז על אתה ממליץ? איזה תוכנה צריך להוריד כדי לעבוד עם PHP ללא בעיות...?

אם כי לASP אני אצטרך IIS

פורסם

אני לא יודע תחפש כלים של LINUX שהותאמו ל XP או תוכנות של חברות גדולות.

אם אתה הולך להשתמש ב ASP אז תשתמש ב IIS לשניהם רק תזכור שכל שינוי שאתה עושה באתר תשנה גם את השם של התיקיה.

בקשר להתקנה תבדוק אם הדיסק תואם למערכת הפעלה (שפה וכל זה).

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא מצליח להתקין IIS (אני רוצה רק שיעבוד כבר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים