פורסם 2007 ביולי 2618 שנים קיים ברשותי מחשב IBM נייד אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה וינדוס XP כשאני מפעיל את המחשב, ונכנס להתקנה מופיעה הודעה בסגנון: "לא זוהה כונן קשיח במערכת.. אנא בדוק שכל הכוננים מחוברים כמו שצריך ופנה לגורמים מתאימים..." (משהו בסגנון) מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים איזה IBM יש לך כי לIBM יש איזה מחיצה מוסתרת (שמעתי על זה )ויש לך דריברים של SATA
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים איזה דגם מדויק של מחשב נייד יש ברשותךכמו כן האם בדקת כי בביוס הדיסק הקשיח מזוהה? המחשב עבד לפני?עוד פרטים יעזרו לתת תמונה כוללת ומקיפה
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר הדגם הוא IBM ThinkPad T30 (2366) 1.8GHzחבר שלי אמר לי שהוא ניסה להתקין מערכת הפעלה והוא קיבל את השגיאה הזאת אז הוא נתן לי לבדוק את הבעיההאמת שלא שאלתי אותו אם המחשב עבד לפני.. מחר בבוקר אני אשאל אותובכל אופן חיפשתי בביוס את הרשימה של הדברים.. עברתי על כל הביוס ולא מצאתי את הרשימה של הרכיבים שהוא מזהה :\
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים T 30 הוא פנטיום 4 אין כונני SATA בדגמים האלו בדרך כלל אי זיהוי נגרם מדיסק לא תקין , תשים לב שחיברת אותו נכון ולא עיקמת / שברת את אחד הפינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.