פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הייתה לי קריסה היום עם ויסטה היה מסך כחול שם היה כתוב שהדאמפ נכתב לדיסק קשיח ועושה ריסטישר לאחר הריסט ניתחתי את הדאמפ מצאתי שמה שעושה את הבעיה זהnvlddmkm.sysכתבתי את זה בחיפוש המהיר של ויסטה הגעתי לקובץ שכתובים בו כל החלקים של המחשב והדרייבר שלהם ששם הרצתי חיפוש ל"nvlddmkm.sys" ויש מצאתי שזה הדרייבר של הכרטיס מסךאיך אפשר לטפל בדרייבר שדבר כזה לא יחזור על עצמו?מזל שלא הייתי באמצע משהו חשוב.תודה לעוזרים
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אישית בשעות כאלה אין לי מושג אפילו מה השם שלי, אבל אם תהיה נחמד ותספק יותר פרטים, כמו את תוכן השגיאה במסך הכחול (אם לא מוצא אז תחפש במציג האירועים), מהו כ. המסך שלך ומהי הויסטה שלך (home? premium?) ואולי גם מתי זה בדיוק קרה או אם זה קרה כשהפעלת משהו מסויים, ואני בטוח שמישהו יוכל לעזור לך, כי ככה זה קצת בלתי אפשרי.עריכה: כמו כן, האם הדרייבר בכלל מעודכן ותואם לויסטה?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר תוכן השגיאה לאחר הניתוח כמו שאמרתי הדרייבר של nVidia הכרטיס מסך ושאר המערכת בצד ימין הויסטה גם כתוב שם לא הפעלתי שום דבר מיוחד שקשור לכרטיס מסךהטמפ' בסדר גמור המאוורר על 80% הדרייבר מותאם לויסטה 64ביט (מה שיש לי) והוא לא beta מספר הדרייבר 158.24ומה עשיתי לא נחמד?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים לא יודע דבר וחצי דבר על ויסטה, ממליץ לתת את פרטי כרטיס המסך המלאים וכמו כן פרטים מלאים של הויסטה שלך ולחכות למישהו שיודע יותר ממני.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים לא יודע דבר וחצי דבר על ויסטה, ממליץ לתת את פרטי כרטיס המסך המלאים וכמו כן פרטים מלאים של הויסטה שלך ולחכות למישהו שיודע יותר ממני.אם אתה לא יודע שוםדדבר על ויסטה למה אתה מגיב? והוא רשם איזה כרטיס מסך יש לו מה קשה ליראות?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אם אתה לא יודע שוםדדבר על ויסטה למה אתה מגיב? והוא רשם איזה כרטיס מסך יש לו מה קשה ליראות?הוא המליץ
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר טוב עד עכשיו הקריסה לא חזרה אני מקווה (וחושב) שזה היה מקרה חד פעמיזה גם ידוע שהדרייברים של nVidia בVista לא אי אי אי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.