עבור לתוכן

שלום אני די חדש ורציתי להראות לכם כמה מהתמונות שלי

Featured Replies

פורסם

תיקרא קצת ותלמד על צילום קצת יותר לעומק (לא חייב להיכנס לזה ולחיות צילום או מהשהו סה"כ בסיס) ככה הצילום שלך ישתפר ותיהיה לך אחלה מזכרת מכל טיול

וגם תקבל תגובות קצת יותר חיוביות בפורום :xyxthumbs:

פורסם

Pc1ko ידידי

כמה דברים לי אליך :

1. גם אתה לא צלם מקצועי ולא קרוב לזה ועם התגובות שלך לאנשים אחרים אתה עושה מעצמך מקצוען.. אתה לא.

2. גם אם התמונות לא יפות ולא אהבת.. ואני אגיד לך את האמת, גם אני לא אהבתי אותם, יש דרך להגיד את זה

יש דרך יפה להגיד לו שהתמונות לא יפות ובמקום לעזור לו לתקן אתה אומר לו לפרוש...

בסופו של דבר , יכולת להעביר את המסך שלך (שהתמונות לא יפות וכו') בשתי דרכים.. בשתי הדרכים האלה הוא היה מבין את זה בדיוק באותה צורה

אבל בהרגשה שונה. אתה בחרת בדרך המגעילה המלוכלכת האנטית והפסימית..

לפני שאתה לומד להיות צלם תלמד להיות בן אדם.

עריכה : אני אומר את כל זה בגלל שזאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב תגובות כאלה.

פורסם

Pc1ko ידידי

כמה דברים לי אליך :

1. גם אתה לא צלם מקצועי ולא קרוב לזה ועם התגובות שלך לאנשים אחרים אתה עושה מעצמך מקצוען.. אתה לא.

2. גם אם התמונות לא יפות ולא אהבת.. ואני אגיד לך את האמת, גם אני לא אהבתי אותם, יש דרך להגיד את זה

יש דרך יפה להגיד לו שהתמונות לא יפות ובמקום לעזור לו לתקן אתה אומר לו לפרוש...

בסופו של דבר , יכולת להעביר את המסך שלך (שהתמונות לא יפות וכו') בשתי דרכים.. בשתי הדרכים האלה הוא היה מבין את זה בדיוק באותה צורה

אבל בהרגשה שונה. אתה בחרת בדרך המגעילה המלוכלכת האנטית והפסימית..

לפני שאתה לומד להיות צלם תלמד להיות בן אדם.

עריכה : אני אומר את כל זה בגלל שזאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב תגובות כאלה.

יש פה מספיק אנשים שאני מעריך, ואני יודע גם לפרגן לאנשים על תמונות טובות, אבל יש פה אנשים שבמודע מעלים תמונות שאין להם מקום לא פה ולא בשום מקום אחר לטעמי ובגלל זה אני מגיב ככה. באמת שלא התכוונתי להעליב אף אחד אבל אמרתי את האמת כמו שהיא לדעתי.

אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים צילום ומצלים צילומים מדהימים...ואני יודע שאני לא מקצוען אבל לפחות רמה אחת מעל מתחיל. ולמען האמת, אפשר לזהות אנשים אם יש להם לפחות קצת פוטנציאל או שאין.. ופה לצערי (באמת לצערי) אני לא רואה כלום.

פורסם

אתה רואה? בהודעה עכשיו כתבת כמו בן אדם לפחות...

זה שאין כאן הרבה (כמעט ובכלל) צלמים מקצועים או מתקרבים לזה.. זה דבר ידוע.

אתה מעל רמה של מתחיל? סביר להניח שכן..

לגבי אנשים שמעלים תמונות שאין להם מקום פה... אז ככה , HWZONE זה פורום יותר לצלמים מתחילים בעיקר..

איכות גבוהה יותר של תמונות בתדירות גבוהה יותר אתה יכול למצוא ב photolight \ dspot שאני בטוח שאתה מכיר היטב.

זה פורום עם קהילה ברמת גילאים יחסית נמוכה (רוב המשתתפים כאן לדעתי עוד בבית הספר)

מה שאומר :

1) לא מקצועיים ואין להם מושג על איכות גבוהה של תמונה , ככה שאין להם מדד כלשהו לדעת אם התמונה שלהם שווה העלאה לכאן או לא

2) זה בדרך כלל משתמשים שנכנסו לפורום הזה בגלל סיבות אחרות.. בעיות במחשב\חלקים\הצעת מפרטים\משחקים וכו' , ולא בגלל הצילום

ככה ששוב פעם.. זאת הסיבה שהרמה כאן יחסית נמוכה, הפורום הזה לא מתעסק ב 100% צילום זה חלק מאוד מינורי.

לעלות את הרמה של הפורום עכשיו תגיד? אולי.. אבל הדרך שלך זאת בטח לא הדרך.

לפגוע במשתתף שבסה"כ רצה לעלות תמונות עוזר לך במשהו? כמו שכתבתי מקודם יכול להסביר לו שהתמונות שלו לא טובות בהרבה דרכים

והוא היה מבין את כולם אבל אתה כרגיל בוחר בדרך הכ"כ לא מכובדת הזאת.

אני באמת לא רואה איפה התגובה שלך לצלם תורמת לו.. כל הודעה שלך זה 10% ביקורת בונה ו90% ביקורת הורסת שפשוט מורידה כל מוטיבציה להמשיך לנסות ולעלות תמונות.

תשלים עם המצב, אנחנו לא DPREVIEW כאן ואפילו לא dspot\photolight , רוב האנשים כאן מצלמים עם מצלמות של ההורים שלהם

ואלו סביר להניח מצלמות ביתיות ופשוטות לכל דבר.. ולא עם רפלקס עם עדשה X ופלאש חיצוני Y .

בקיצור... דרך ארץ קדמה לתורה.. תנסה לעזור לתרום , זאת הסיבה שאנחנו כאן, זאת הסיבה שיש פורומים..

אם אין לך שום דרך לתרום לבחור שניסה להראות כמה מהתמונות שלו.. פשוט אל תכתוב כלום..

כך לדוגמא למשל את boren , אין ספק שמבחינת ידע אין לו מתחרים באתר הזה..

אתה רואה אותו משוויץ? ראית אותו פעם כותב הודעה פוגעת במישהו?

אם הוא חושב שהתמונות לא יפות ולא משכנעות :

א. או שהוא יכתוב מה לא בסדר ואיפה לתקן (ולא : תפרוש,אין לך סיכוי,אין לך את זה, התמונות מגעילות,צלם גרוע וכו')

ב. הוא פשוט לא יגיב בפורום..

פורסם

Pc1ko תפסיקו להיות נוד, עם גישה כמו שלך אף אחד לא יפרסם פה צילומים.

ולא באתי לפה להוציא עצבים, אלא הפורום עצמו קצת עצבן אותי.

עוד דבר, הייתי בטוח שאני אחטוף באן על הראש, ות'אמת זה לא קרה, ויש שתי אפשורוית לסיבה שזה לא קרה:

1) המנהלים עוד לא ראו את ההודעה שלי.

2) המנהלים ראו את ההודעה שלי והבינו שיש משהו במה שאני אומר.

שיהיה לך ולכולם יום טוב.

3) למנהלים פשוט אין אליך ולגישה המתנשאת שלך.

כמו שכתוב לך בחתימה, אם אין לה מה להגיד, תאמר משפט סיני עתיק, או עדיף שבכלל תשתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים